KPM MEMAKLUMKAN SEKOLAH DITUTUP SELAMA 2 HARI

Assalamualaikum... Selamat Pagi,

Hari ini 5 Oktober 2015 dan esok 6 Oktober 2015

KPM memaklumkan Sekolah ditutup kerana bacaan IPU terlalu tinggi, arahan tutup meliputi murid, guru dan semua staff sekolah.

Makluman KPM :
Sekolah di beri cuti 5&6  Oktober 2015
TERKINI: YB MENTERI telah mengumumkan semua sekolah di Semenanjung kecuali Kelantan ditutup selama 2 hari. Arahan tutup meliputi murid, guru dan semua staff sekolah. Bermula esok 5 & 6 Okt 2015. Sekolah2 yang diarahkan tutup jugak tidak perlu diganti. Sekian harap maklum.
Dari Tuan Pengarah JPN Sel

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

6 PEMBERI ULASAN

  1. Singgah pagi...
    kesian kat budak² yg nak exam tu kan..
    dugaan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada hikmahnya ... dapat mereka buat persediaan 2 hari lagi .... study sampai lebam hi hi hi

      Padam
  2. Adakah kelantan terkeluar daripada Malaysia?
    Jom..Fida ada tag Bonde tau
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/fuyooogiveaway-by-mama-darwish.html

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.