DRAMA ADAPTASI AKAN DATANG...


Get Ready... Kepada peminat novel Karya Seni sila punggah almari cari balik Novel ni...

Bagi Bonde,
Bila satu-satu novel diadaptasi memang time tu akan preview novel part by part ... bukan apa saya buat penilaian sendiri perbezaan cerita novel dan drama..

DRAMA ADAPTASI AKAN DATANG...



Tuan Anas Mikael

Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Cik Cinderella dan Encik Tengku









~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

9 PEMBERI ULASAN

  1. assalamualaikum bonde....wah !! ni yg buat teruja nak cari novel2nya ni...bila siarannya ni ek...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam Mama,

      Tuan Anas Mikael mula dimainkan di Astro Ria pada 9 November, Isnin- Khamis ja, 10.00 mlm..

      Padam
  2. wahhh bonde..cam bst je cter nye...slalu tgk iklan yang Tuan Anas tu ingtkan cerita realiti cam AF, ...hihihi

    BalasPadam
  3. novel tuan anas mikael dan cik cinderella tengku saya belum baca tapi kenapa asyik pelakon yang sama je berlakon?

    BalasPadam
  4. novel tuan anas mikael dan cik cinderella tengku saya belum baca tapi kenapa asyik pelakon yang sama je berlakon?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin pelakon tersebut sedang meletop dan laris di pasaran...he he he

      Padam
  5. Oh...baru tahu dah diadaptasi...
    Novel Tuan Anas Mikail tu beli masa pesta buku ritu sampai sekarang belum baca lagi...
    Novel Cik Cinderella & Encik Tengku tak beli pun...Bila tu nak kuar tv3?

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.