CARA BERJIMAT PADA MUSIM JEREBU

Assalamualaikum....

Buat peminat drama Korea :

DRAMA KOREA 2015

memandangkan cuaca dekat luar tak berapa nak cantik dan IPU tak berapa nak sihat, Bila pergi klinik pon ramai jer yang beratur menunggu giliran...

 apa kata, duduk dekat rumah, downloud movie Korea dan tonton bersama-sama family dirumah.

Nak tonton sambil makan Pop corn, Boleh jer buat pop corn sendiri bukan susah pon...

Cara nak berjimat pada musim jerebu dan menjaga kesihatan.

Layan...

Drama: The Family Is Coming

Episodes: 20

Drama: Iron Lady Cha

Episodes: 120



Drama: Fabulous Neighbor

Episodes: 100+

Drama: Kill Me, Heal Me

Episodes: 20

Apa yang dikatakan berjimat cermat adalah :

Dalam cuaca yang tidak sihat ni , kalau kita keluar berjalan-jalan pelbagai penyakit akan kita perolehi paling tidak demam, selsema dan batuk. Kos nak dapat rawatan bukan murah sekarang ni... paling murah pon RM 50

jadi buat apa outhing lepas tu dapat sakit rugikan!

rehat-rehat dan santai-santai dirumah sudah he he he


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. Assalamualaikum iffah,
    Wah peminat K-Pop iffah rupanya..
    First time singgah sini, salam perkenalan dihulurkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam...

      terima kasih sudi singgah... nnt sy terjah balik...

      Padam
  2. best juga kan..dapatlah luangkan masa bersama keluarga

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.