SHOPPING MOM & BABY EXPO @ MID VALLEY

Mom & Baby Expo


11-13 September, 
Di Mid Valley Mega Mall kembali lagi...

Walaupun dah tak ada baby tak tau kenapa Bonde suka sangat share bab-bab Mom & Baby Expo ni...

Pernah jugak tahun lepas Bonde pergi, memang nampak meriah... barangan juga ada banyak jenama yang terkenal dan memberi tawaran harga yang sangat berpatutan menarik dan berbaloi membeli belah masa ni...


Apa yang terdapat di Mom & Baby Expo ialah:
● Keperluan Ibu A-Z
●Keperluan Baby A-Z

Bedung bayi


Bengkung Moden



Alat Permainan 

Botol susu



Botol susu terkini


Pampers Baby


Kelengkapan Ibu mengandung





Produk Johnsons

Untuk keterangan lanjut boleh dapatkan info di : FB Mom & Baby Expo

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

7 PEMBERI ULASAN

  1. Grrr.. bonde ni kan
    . X boleh tol org share ni..nanti asben kite twnsennnnn.. hahahaha..sebab kita akan cuba pujuk sampai melutut nak ngajak dia..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oklah Yoorin sebab time ni shopping memang berbaloi kannn, sampai melutut oklah dah mcm pujuk hari raya.... good luck Yoorin moga dpt pujuk usben....

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. apa lagi mommies sekalian.. cepat2 serbu =)

    BalasPadam
  3. alahai time to mommy2 soping la kan...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.