PUTU BAMBU JURIAH -AIR HITAM JOHOR

Assalamualaikum...

Ingat tak bulan 5 hari tu Bonde ada pergi Kluang Johor, nampak signboard Puti Bambu Juriah tapi kedainye tutup.

Alhamdulillah, 
Sabtu lepas balik dari Mersing, dapat singgah 
PUTU BAMBU JURIAH

Singgah dekat cawangan yang baru dekat lot kedai,
Putu Bambu ni memang femes dekat Air Hitam ni, masa kami singgah kat situ pun rata- rata memang nak makan Putu Bambu.

Signboard Kedai Putu Bambu

Putu Bambu

Harga Putu Bambu pula RM 3.50 / 7 ketul

Rasa Putu Bambu ni pula, sedap... Makan panas-panas memang sedap.

Kami makan berempat order 2 pinggan dan bungkus bawa balik 1 set untuk Fatin.

Kiranya hajat nak makan dan rasa Putu Bambu Juriah dah tercapai... Taklah dok terkenang Putu Bambu ni lagi he he he.

Syukur Alhamdulillah.

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

8 PEMBERI ULASAN

  1. ahaaa....yaya kalau balik johor mesti cari putu bambu,..,heheee

    BalasPadam
  2. Bonde kak ana kan segala nya jenis putu kak ana suka tau hihi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Ana,

      Putu Bambu, Putu Piring, Putu mayam semua sedapkan!

      Padam
  3. saya pun suka tauuu hahah sini ada. kat kedai taman intan

    BalasPadam
  4. Memang sedap bonde. Nnti drg batu pahat pulak tau. Mimin ajak bonde makan nasinlemak hijau. Hehe

    Jom meriahkan
    giveaway mimin

    BalasPadam
  5. tq for this sharing!!! yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/resepi-yayac-agar-agar-tembikai.html

    tq.... :)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.