KEENAKAN SOTONG POWER...

Sotong Power

 Sport Arena Cyberjaya


Kalau sesekali, teringin pasti pergi cari makan kat Sport Arena Cyberjaya.. Dari Opis 5 minit jer, 2 minggu lepas pergi tapi Sotong Power Tutup... arghhh stressnye...

Semalam kebetulan... keje banyak, keluar sarapan pagi agak lewat dan... pasang niat nak makan tenghari sekalilah... Yummy kemana arah kami ... cuba teka, sudah tentu.. Ke Spot Aren Cyberjaya.. Cari Sotong Power,

Alhamdulillah rezeki kami hari ni,Sotong Power buka, memang langkah kanan nampaknya.

Jam menunjukkan jam 11.30.. lewat sarapan pagi, terus makan tengah hari.



Satu Set Sotong Power
RM 12.00 + Nasi Putih + kuah kari

Set Bonde makan tanpa Nasi jadi RM 11.00

Memandangkan, kami datang awal pelanggan yang ke tiga rasanya... jadi kami dapat free telur ikan dan telur sotong, sedap tu... 

Sotong power ni besar tau, memang... puas kalau makan seekor..



Zoom sikit pic Sotong....

Kalau teringin nak makan Sotong Power boleh jer datang ke:
Foodcourt, Cyberjaya Sport Arena.

Selain dari Sotong Power ada juga :

-Bawal Power

-Keli Power

-Talafia Power

SELAMAT MENCUBA 

#JJCM
#Sotongpower
#bondesenyumriang




Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

6 PEMBERI ULASAN

  1. Sedapnya tengok sotong tu...lagi sedap kalau bonde belanja..hehehe

    BalasPadam
  2. Sedapnya tengok sotong tu...lagi sedap kalau bonde belanja..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah kalau turun Cyber Boleh je Belanja Zarin... nnt deal lahh yea...

      Padam
  3. Balasan
    1. Tengok pic dah sedap... kalau rasa tak taulah ... nnt trylah yea...

      Padam
  4. wahh boleh celen sutun celup tepung teganu ni...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.