CARA MELIPAT BAJU T YANG MENJIMATKAN RUANG

Kalau pergi Shopping mesti banyak beli Baju T-shirt lepas tu tak tau nak letak mana? hanger penuh, ruang laci lipatan penuh, akhirnya Baju T duduk dalam plastik beg je lah...

Disini Bonde nak kongsikan :

CARA MELIPAT BAJU T YANG MENJIMATKAN RUANG


Bagaimana cara melipat baju T, dengan mudah dan menjimatkan ruang.


Cara-caranya :

1- Bentang Baju T

2- Lipat Dua menjadi 1

3. lipat bahagian lengan kedalam

4. lipat bahagian bawah ke atas (lipat menjadi kecil dari saiz biasa)

5. lipatan siap

6. Susun lipatan Baju T bersama lipatan yang lain dan masukan ke dalam laci..

Nota : 

Sila lihat perbezaan diatas
sebelum dan selepas

Selamat Mencuba

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.