PENAMPAR SEKALI NAK?


Assalamualaikum dan Selamat Pagi...

Apa khabar semua... Ceria semua yea pagi ni...





Baiklah nak cerita sikit...

Bila orang Tengah banyak keje @tengah beria ia menyudahkan keje, tolong lah jangan diganggu.

Dikuartiri anda akan dapat Penawar percuma Dari perbuatan anda tu.

Kalau tiada keje pi duduk kat workstation masing-masing... Janganlah duduk kacau orang lain yang Tengah rajin buat keje.  Bagi yang suka kacau orang buat keje.

Tapi... Nak cerita,
Kawan kawan sekeliling Bonde semua best... Memang gila gila kalau sorang menyanyi...semua nak nyanyi.... Bersahut sahut dan bersambung sambung lirik lagu... (Ini kalau Bos tak de dan Public tak adalah... Kalau ade kami sopan, zikir dalam hati he he he)

Happy dan ceria selalu kat opis... Keje biasalah mana pernah habis... Esok boleh sambung....

Kipidap!
Kipidap!

~Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. Penawar ke penampar..?? Typo detected.. hahahha. Upsss..!

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.