RINDU AWAK 200% TELEMOVIE RAYA ON LINE

Tajuk: Rindu Awak 200% Raya

Tonton Rindu Awak 200% Raya Telemovie

Channel : TV3
Tayangan : 22 Julai 2015
Masa: Rabu, 10.00 Malam

Bagi anda yang terlepas nak tengok semalam bolehlah tengok dekat sini...



Untuk Muat Turun pula sila ke :

Bahagian 1

 PART I 


Bahagian 2




Barisan Pelakon:

 Zul Ariffin, Ayda Jebat, Fazlina Ahmad Daud, Zuhairi Ibrahim, Karl Shafek, Mimi Ernida, Ika Nabella

SINOPSIS RINDU AWAK 200% RAYA


Anak mereka, Faiq Esyan sudah berusia 3 tahun. Armel Aisya semakin sibuk dengan butik yang semakin diterima ramai, sementara Zill Faezrul terus komited dengan kerjayanya sebagai juruterbang. Zill nyatakan hasrat untuk merancang anak kedua tetapi Armel beralasan belum bersedia kerana dia mahu fokus tentang kerjayanya dulu.

Selamat Menonton...

Sumber : bukancincai.com

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

  1. tengok jugak... tapi ending mcm x best.. x habis betul... suruh orang pegi sambung tengok kat web apa ntah.. kan...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.