DAY 1 - FLOATING MARKET PART 3

Assalamualaikum, Sambungan Part 3

@ Floating Market Hatyai Thailand



                                           
Kat sini pon masih belum sampai mood nak beli-beli cuma seronok tengok pemandangan indah mereka berniaga atas sampan beli air kelapa dalam pasu pelbagai bentuk... Bonde pilih Hello kitty pasu untuk Fatin :)
300 Baht bersamaan RM 3 comelkan pasu tu...

Kawan Bonde beli yang dalam buluh... harga sama...

Comel kan !

Lepas tu tergoda tgk... Shushi yang comel-comel


1 pcs dalam 50 Bath @ RM 0.50
Beli untuk rasa-rasa 
Boleh tahan jugak...

Seorang rakan hilang time ni..(shoping baju) jadi tinggal 4 orang
seorang ambik pic... tinggal 3 orang :)

Gambar kenangan di:

 Floating market..

Ok nak gerak ke Green Market & Night Market lepas ni tunggu yea...sambungan.. Part 4


 ~ BONDE :) RIANG ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. wah.... seronoknyer u all.... makanan best2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. he he he nampak seronokkan... mmg pon he he he

      Padam
  2. Balasan
    1. Ada banyak menu Bella nnt macam geram je nak cuba semua.... kreatif tau diaorang tu...

      Padam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.