Slazenger SZ7075 Candy 3-in-1 Universal Travel Adaptor

Assalamualaikum dan selamat malam....


Susah juga kalau ke luar negara bawa Gatjet, bawa HP, bawa Tab... Tapi kepala plug setiap negara tak sama...


Macam last year dah ada pengalaman masa ke Korea...Bawa salah adaptor tak boleh guna nages lah kejap...bila survery nak beli kat sana harga dekat RM 200 mcm tak berbaloi je... Ayu cakap mahal lah kak...

Memikirkan Bonde bukan selalu travel oversea jadi x perlu beli....

Naseb kawan (Zaidah/Ayu) bagi pinjam dia punya... hu hu hu lap air mata

Kali ni nak pergi Hatyai Thailand kene bawa juga... hari tu ada tanya kat kawan-kawan macam mana rupa soket plug atau adaptor yang digunakan di Negara Thailand... masing-masing showlah pic... tengok sama Soket Thailand dengan soket Thailand... yang Bonde ni dah kenapa? tak boleh google ke? Nida offer pinjam dia punya jer... jadi pinjam dari Nida jelah...Nida baru balik Korea.. (Nida) penyelamat yeayyy...

InsyaAllah Bonde jaga elok-elok ya adaptor nida ni...

Nida beli brand Slazenger ni ... kaler pink jugak belinye... peminat pink lah katakan...


Image result for slazenger travel adapter

Slazenger SZ7075 Candy 3-in-1 Universal Travel Adaptor










Tq Nida Bagi pinjam Adaptor



 BONDE :) RIANG~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.