SELAMAT HARI PEKERJA SEMUA...



Jom baca.... 

Salam Petang.... hari ni dah 30 April dan esok adalah 1 Mei maka Bonde istiharkan cuti 1 Malaysia... Seronoknye cuti umum.. Jadual cuti minggu ini...

1/5/2015 - Cuti hari pekerja
2/5/2015 - Cuti Am
3/5/2015 - Cuti Am (Hari Wesak) Ganti pada hari Isnin
4/5/2015 - Cuti Umum 

Jadual Bonde 4 hari cuti

1/5/2015 - Operasi kemas rumah .... 

2/5/2015 - Nak kemas rak novel yg dah semakin bertambah tu...

3/5/2015 - Nak bawa Fatin ke PWTC

4/5/2015 - Outhing dengan family...(yeay belum plan nak g mana tengah pikir)



Image result for SELAMAT HARI PEKERJA

Walaupun cuti dengan hal-hal di pejabat tapi Bonde kene bertugas sebagai Suri Rumah sepenuh masa pula dirumah... 

Semua pon rasanya sama tak situasi dengan Bonde... Kalau ikutkan hati teringin nak jadi Suri Rumah Sepenuh Masa...Masak untuk Kanda dan Fatin...
Yang paling seronok dapat duduk depan tv tengok Movie he he he...sambil lipat kain... tu dah tentulah kan!

Baiklah....

Nak ucap untuk semua : "SELAMAT HARI PEKERJA"

Selamat bercuti bersama keluarga tersayang hargai masa yang ada ini bersama-sama.

~ BONDE :) RIANG~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

19 PEMBERI ULASAN

  1. amboi bonde dah ada planning gitu , bestnya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua kene ada Perancangan kak... maklumlah... bonde manusia biasa mudah lupa ..he he he

      Padam
  2. fuhh . plaining baik punya tu k.ana. kite google selamat haripekerja, naik entry bonda paling atas . apa rahsia? hhahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke Lela... praktikkan ilmu dr EFG InsyaAllah top 1 di google

      Padam
  3. hai bonde.. kenal kita tak? :P

    selamat hari pekerja untuk semua yang bekerja.. saya duduk rumah je. harini baru keluar dengan family

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhh mestilah kenal ,,, ahli EFG semua comel2...ooo happy family

      Padam
  4. Balasan
    1. baru sempat buka blog ...happy holiday to you to he he he

      Padam
  5. Balasan
    1. baru sempat buka blog ...happy holiday to you to he he he

      Padam
  6. Balasan
    1. baru sempat buka blog ...happy holiday to you to he he he

      Padam
  7. bonde kena tag kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2015/05/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

    BalasPadam
  8. esok dah start kerja , selasa masuk kerja dah xde monday blues
    lagi..SELAMAT HARI BEKERJA.

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ PCL....
      Working day.... up energy...

      Padam
  9. Cuti² pun kerja rumah jalankan Zaida? Hr ni dah start kerja. Yeay... hehe...

    BalasPadam
  10. bagus2, manfaatkan cuti dgn sebaiknyaa

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.