DI PINTU SYURGA

SALAM PETANG,

PETANG-PETANG DENGAR LAGU NI BERKUMANDANG DI RADIO TERUS... LAMA TAK DENGAR, LAGU FAV JUGAK NI... JOM LAH TENGOK LIRIK.. NAK NYANYI SILAKAN...BONDE NYANYI SLOW2 JE SAMBIL2 TERINGAT KAT ADAM & ARIANA ROSE DALAM ADAPTASI NOVEL THE WEEDING BREAKER.


Image result for ARIANA ROSE



DIPINTU SYURGA

Segalanya kaku
Hati terus menangis
Bila mengenangkan
Dirimu telah tiada

Kau pergi tanpa pesan
Tinggal aku sendiri
Menghitung hari
Tiada daya
Hilanglah sepi

[Chorus]
Duhai kekasih hati
Katakanlah padaku
Bahawa semua ini
Hanya igauan mimpi

Aku tak sanggup kasih
Kehilangan dirimu
Walau sedetik rindu mencengkam
Terasa pedih

[Ulang chorus]

Doaku kasih kita bersua
Di pintu syurga


Image result for ARIANA ROSE


Image result for ARIANA ROSE


 ~ BONDE :) RIANG ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

8 PEMBERI ULASAN

  1. Novel wedding breaker ni best. Drama pun best. 2nd novel Evelyn Rose pun best. Hehe :)

    BalasPadam
  2. aiiikkk... rindu Keith Woo ehh Bonde... hehehehehee... :)

    *lagu ni memang menangkap dalam qalbu.. performance Dayang masa AJL hari tu perfect...!!*

    BalasPadam
  3. cerita meletop ni. novel pun best

    BalasPadam
  4. lagu feveret kak ana ni Bonde,, nak2 suara dayang tu memang best sangat lah :)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.