JADUAL, LOKASI, BOTH KAKI NOVEL DI PBAKL 2015

Assalamualaikum....
 Dan Selamat Pagi, Salam Jumaat....

Ok kali ni Entri Bonde ialah :
 Jadual Penulis di Both Kaki Novel mesti ramaikan... Peminat Novel nak berjumpa dengan penulis kesayangan.
jadi sila review penulis kesayangan anda..cepat nanti tak sempat nak jumpa.



Jadual Penulis


Yang tercari-cari both Kaki Novel tu disini map yea...


ok kombo Acik Lana dan Suri Ryana
Review Sinopsis Disini

[chandelier - Acik Lana]
[kimchi-untuk-awak - Suri Ryana]

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

8 PEMBERI ULASAN

  1. best nya bonde..meriah sangat tengok..suka baca penulisan acik lana

    BalasPadam
    Balasan
    1. Khaty Novel Acik Lana semua ada kecuali (PYPAC yg limited tu) sob sob sob tp alhamdulillah dah baca

      Padam
  2. gud luck bonda...nnt bli byk buku ye

    BalasPadam
  3. ain masa zaman student dulu je rajin layan novel2 mcm ni Bonde..
    sekarang dah lama x layan dah... huhuhuhuuu... :)

    BalasPadam
  4. bonde..beli la buku lepas tu buat GA..hahah..

    BalasPadam
  5. saya x dan nak p sana... xpelah, xde rezeki. hehehe

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.