BONDE SOKONG G-S-T ANDA BAGAIMANA ?

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM JUMAAT...
ADA ORANG SOKONG GST, ADA ORANG X SOKONG GST...TERPULANG PADA HAK DAN PANDANGAN MASING-MASING...
BONDE SOKONG GST...MULAI 1 APRIL 2015 LEBIH FOKUS PADA GST YANG INI...
HE HE HE... TADA...



G- GEMUK

S- SELAMAT

T- TINGGAL


Image result for BERSENAM




Image result for BERSENAM


CHIL YA.... JANGAN TENSION2



Image result for JOM BERSENAM

UNTUK SOKONG GST DIATAS... BONDE MENGAMALKAN AKTIVITI TERSEBUT :

~ BERSENAM

~ JOGING

~ ZUMBA

~ FUTSAL

~ BERENANG... (NI DAH STOP TAPI AKAN MULA DALAM MASA TERDEKAT...)

~ KEMAS UMAH NI MEMANG WEEKEND JE... (KUAR JUGA PELUH)


Image result for JOM BERSENAM



 ~ BONDE :) RIANG~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

22 PEMBERI ULASAN

  1. ewahh...!! ewahh...!! Bonde ni saje je main tarik2 tali tau... hahahahahahaaa... :p

    Ain pun nak join jugak lah G-S-T Bonde ni.. bagus kan.. zaman sekarang kesihatan dah jadi keperluan.. semua orang dah semakin sedar.. alhamdulillah... :)

    *layout baru ke Bonde...? hihihihihii...*

    BalasPadam
    Balasan
    1. GST kan jd viral sejak 1 April...
      masuk fb,tweet & blog semua citer GST...
      biarlah orang baca GST jugak kat blog bonde...

      Layout baru cantik tak ?

      Padam
  2. ishhh bonde ni... saje je ehh..hahah.. ayat mantappp...hahah... wahh blog bonde dah baru... lagi comelll... :) semoga apa yg diimpikan bonde tercapai :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anisss hi hi hi

      InsyaAllah... jom kita sama-sama mantap jom

      tq sebab puji comel he he he

      Padam
  3. go go bonda. Kami ahli pasukan gerak khas berhaluan sederhana sentiasa menyokong bonda

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyy!!!! suka suka suka kamu2 sokong bonde doakan kesihatan yg baik yea... Aamiin..

      Padam
  4. tajukk. bikin panasss. zasssss . hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ha ha....Panas kew ?? barulah meletop ...
      Anis... tq singgah

      Padam
  5. wow!!! hebat tu...tak sabar nk tggu hasil dan perubahan nya nanti..good luck BONDE

    BalasPadam
  6. bonde main futsal..terbaik tu..mesti ala ala mario balotelli

    BalasPadam
    Balasan
    1. FR Mana tau ni???
      Ada gak dlm group futsal tu, ckp macam tu he he he...

      Padam
  7. Balasan
    1. Mat Remos...

      ha ha ha ha GST Bonde lainkan!

      Padam
  8. hihihi..saya sokong GST bonde..

    BalasPadam
    Balasan
    1. He he he Sokong ye Bagus TQVM Shamiera

      Padam
  9. Assalam bonde
    he3
    aloloooooooooo
    nomei3

    BalasPadam
  10. kalau gst ni saya sokong sgt bonde.hihihihi...

    BalasPadam
  11. Kalau gst yang ni .. saya pun sokong!!!

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.