Resepi Air Detox Dari Biji Chia Seed

Resepi Air Detox Dari Biji Chia Seed Assalamualaikum dan Salam sejahtera, Hai reader semua... Bonde nak kongsikan Resepi Air Detox Dari Biji Chia Seed untuk anda semua cuba nanti.


Resepi Air Detox Dari Biji Chia Seed



Cara Nak Buat Air Detox


Bahan Bahan

Air Masak/Air Kosong/Air Suam/Air Mineral
Biji Chia Seed
Lemon
Asam Boi


Untuk Botol 380 ml, Hah nak citer sikit, botol air ni Bonde beli dekat Cosway...Tau...

Botol Ni Kelebihannya :

Botol minuman premium dengan penyedut yang selamat, menyihatkan & bebas Bpa- Bahasa Malaysia

Safe, Healthy & Premium Bpa -Free Drinking Bottle With Straw - In English

Saja Bonde beli sebab senang nak bawa kemana-mana letak dalam handbag... Contoh nak bawa pergi Zumba dan main Futsal senang jer..

baiklah.. nak pesan sikit...

Nota:Musim Panas Kene Banyak Minum Air Jangan Lupa!


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~


Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

13 PEMBERI ULASAN

  1. Biji chia seed tu mcm mana bonda?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ckgu Sha

      Biji Chia sees tu macam biji selasih...
      bagus diminum untuk org yg ingin turun berat badan mcm bonde ni... nak diet trylah...

      Padam
    2. Sha memang tengah diet sekarang ni. Kena cari ni this chia seed.

      Padam
  2. yup biji chia tu mcm mn rupa ahaks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mrs Velentine

      rupa biji selasih..pernah minum air sirap selasih tak? sama macam tu

      Padam
  3. Assalam...

    Salam ukhuwah dari BUNDA...

    BalasPadam
    Balasan
    1. BUNDA bertemu bonde...
      Terima kasih sudi singgah :)

      Padam
  4. biji chia tu je tak pernah beli n taktau rupa.. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tenku Butang,

      Biji Chia ada jual kat cosway , rupanya dila direndam sebiji biji selasih...

      Padam
  5. lama dah zie tak buat infused water ni. hehe. malas nk gi beli bua sebenarnya. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zie...

      X der buah tak per... yg penting minum air secukupnya ikut sukatan yg diperlukan oleh badan kita :)

      Padam
  6. menarik resepi ini.. nampaknya kena guna jugalah chia seed kat rumah tu..

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.