BABY SHOWER CAKE

ASSALAMUALAIKUM...

SELAMAT PAGI...

PAGI NI GODEK GODEK FB... TGK DIY CRAFF JUMPA NI...

WOW MENARIK PERHATIAN BONDE NAK SHARE TERBAYANG WAJAH RAKAN ALAM MAYA BLOGGER GROUP EFG YG TENGAH SARAT HAMIL ANAK KETIGA MOMMY IRRA... MOGA SIHAT SELALU DAN DIPERMUDAHKAN NNT MASA MELAHIRKAN... GET READY BILA BILA MASA JE TU... TAKE REST, TERINGGIN NK TENGOK PERUT MOMMY YG COMEL TU...HE HE HE

UNTUK BONDE,

INSYAALLAH,

JIKA ADA REZEKI UNTUK DAPAT BABY LAGI...ALHAMDULLILAH...

TAK PUTUS BERDOA... REZEKI DATANG DARI ALLAH... INSYAALLAH.

SYUKUR ALHAMDULILLAH..

SUKA TENGOK BABY SHOWER CAKE...

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

8 PEMBERI ULASAN

  1. amin, untuk bonde....kalau kak ana tak sampai hati kut nak potong kek
    tu bonde..hihi ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin Kak Ana...
      Bonde pon tak sampai hati cute sangat cake ni :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Lela...

      Seksikannn sambil tutup mata he he he

      Padam
  3. Waaaa kek mommy preggy..heheheee..terima kasih bonde atas doa...aaminnn...semoga cepat jgk beranak..ehehee nk tunggu 19hari cam lamanyaaaa

    BalasPadam
  4. semuaaa comel je designnya hehe

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.