FROM KRABI WITH LOVE

SALAM SEMUA...

SUKA SUKA SUKA DAPAT OLE-OLE DARI PN AIDA YG BARU BALIK HOLIDAY KRABI ISLAND..

WAHH SERONOK YEA DAH SAMPAI KRABI.. BONDE PON X SAMPAI LAGI ;) ANGAN ANGAN NAK JUGAK PI SANA...TENGOK PULAU...
ARGHHH RINDU IKAN NEMO... RINDU NAK SNOKELING HU HU HU

TQVM... BG TANDA KENANGAN FM COMEL TU...
BERTAMBAH LAGI KOLEKSI.


BONDE ;) RIANG

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

21 PEMBERI ULASAN

  1. Seronok la bonde dpt fm...fm lover <3

    BalasPadam
  2. teringin juga nak gi krabi..jom bonde..gi same2 hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dayah jom jom kawan bonde g convoi naik kereta je best juga tu... jimat belanja tiket flight...

      Padam
    2. jom.. ladies day out..ngehehhe

      Padam
    3. jom follow seronoknya rindu Pulau

      Padam
  3. Semoga lps ni akan terus bertambah2 ya bonde

    BalasPadam
    Balasan
    1. he he he mlm td kita br sembang kat whatsapp kan pasal FM

      Padam
  4. wahhh dapat ole ole dari oberseeee. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. he he he best sangat ade org ingat kat kita...:)

      Padam
  5. mamaD pon suka kumpul FM..nak yg obersi saja lepas ni katanya..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhh ramai hobby sama... boleh exchange FM lps ni

      Padam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.