Bloggers; Let's Feed Exchange!





🔹Let's Feed Exchange merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog. Setiap feed blog yang terlibat akan terpapar pada blog yang berlainan dalam tempoh 3 hari. Contoh: hari ini di blog A, selepas 3 hari di blog B dan seterusnya.

🔹Aktiviti ini seterusnya membantu sesama blogger untuk lebih bersemangat dalam berblogging dan mengambil peluang ini untuk optimumkan faedah berblogging.

🔹Selain itu merapatkan ukhuwah antara blogger. Masalah mengenai blog boleh diselesaikan bersama dan sama-sama berkongsi kebaikan berblogging.

🔹Blogger di luar sana yang berminat nak menyertai Exchange Feed ini boleh email atau hubungi melalui whatsapp pada nombor yg tertera di atas.

#letsexchangefeed #exchangefeed #feedblog #blog #blogger #bloggermalaysia

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

11 PEMBERI ULASAN

  1. wsalam..pagi bonde. semoga sihat selalu disamping famili sambil berxtvt blogging..terbaik dgn exchange feed blog ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye betulll...
      Rugi sapa x join... Kan kan kan kan

      Padam
  2. yeahh sedia membantu.. jom join reramai :)

    BalasPadam
  3. Jom jom jom ....pkat2 join ramai2 yer

    BalasPadam
  4. ahli baru yang paling muda kat sana kan hehe.. :)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.