ADAKAH SINAR UNTUKKU DI BULAN APRIL


SELAMAT MALAM...

ADAKAH IMPIAN AKAN JADI KENYATAAN... PADA APRIL & MEI INI ....
MASIH BELUM ADA KEPASTIAN TENTANG RANCANGAN KAMI....

BILA TGK PULAU INGAT DIA ,

BILA TENGOK LAUT INGAT DIA,

BILA TENGOK PANTAI INGAT DIA...

BILA TENGOK PASIR INGAT DIA...
DIA IALAH.....................

RINDU IKAN NEMO HU HU HU










SEPERTI YG DIRANCANGKAN KAMI AKAN KE TIOMAN BULAN 4@5 NI UNTUK SESI AMBIK LESEN SCUBA...

KERANA MINAT YG TERLALU MENDALAM ATAS CIPTAAN ALLAH YG TERLALU INDAH...

INGIN MENYELAM KE DASAR LAUT... 1 PENGALAMAN YG TIDAK DAPAT DILUPAKAN...

INGIN KE DASAR LAUT...

MEMERLUKAN LESEN SEBAGAI PENYELAM...
ADAKAH PELUANG BONDE KE SANA MENGAMBIL LESEN... APRIL @ MEI INI... BERGANTUNG PADA FOLOWWER YG LAIN...

BONDE HARAP PLAN YG KAMI RANCANG MENJADI....

INDAHNYA... CIPTAAN MU ALLAH...

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

12 PEMBERI ULASAN

  1. dulu kan suka tengok kartun yang ada ikan nemo ^^

    BalasPadam
  2. Dah survey ..dapat mana? mahal x kos belajar tu bonde?

    BalasPadam
  3. bestnyee bonde... kirim salam nemo eh..lme xjumpe..haha

    BalasPadam
  4. In Shaa Allah..sinar akan tetap menantimu Bonde :)

    BalasPadam
  5. semoga berjaya bonda. jangan lupa komgsikan gambar bersama kami

    BalasPadam
  6. teringin juga nak diving snorkeling.. tapi husband tak bg naik boat.. sabar je lah T..T

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.