RINDU AWAK 200%

Assalamualaikum....
 
Haah... sapa sekarang follow drama ni, apa comment korang...
Mantapkan!
Tiap2 petang mesti nak tengokkan!

Isnin hingga Khamis , bila jumaat jer rindu datang nak jumpa :
 
orang kata kalau sesuatu benda tu kalau 40 org doakan akan menjadik...so....jom kita pakat doa2 kan semoga mereka berdua ni bertemu jodoh selamanya~ Ya Allah semoga mereka ini menjadi pasangan sehidup semati...amin
faezill n armel...

Gadoh2 mereka ni sweetkan!
Yang buat sweet tu... faezill @ Zul Arifin
Ok nnt yg free2 boleh tgk yea...
Setiap hari Isnin hingga Khamis...

tengok kat tonton.com.my jerlah :)



 

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.