PERADUAN MEMBERI NAMA FAN CLUB PEMINAT NOVELIS MURNI AQILA.Jom KITA JOIN CONTEST INI....Dgn ini sy mengumumkan bahawa kini bermulalah PERADUAN MEMBERI NAMA FAN CLUB PEMINAT NOVELIS MURNI AQILA. 

Peraduan ini diadakan bersempena kemunculan novel terbaru sy bertajuk AWAK JANGAN NAKAL yang bakal terbit tak lama lagi. ini juga bersempena penubuhan kelab peminat Murni Aqila di mana setiap ahli akan menerima membership card dan menikmati keistimewaan sebagai ahli. 

utk menyertai peraduan ini, silalah ke page saya di: https://www.facebook.com/novelismurniaqila

jom sertai peraduan ini dan menangi hadiah utamanya TABLET SAMSUNG NOTE 8.0, novel terbaru saya dan macam-macam lagi. gud luck everyone!

~end~
 
MARI SAMA-SAMA MERIAHKAN PAGE FB MURNI AQILA...
 
NOVEL YANG BAKAL TERBIT TIDAK LAMA LAGI :
 
~AWAK JANGAN NAKAL~
 
Photo: tadaa..

ini la cover novel AWAK JANGAN NAKAL. coming soon. insya Allah. 

❤️❤️❤️
 
 
PSTTTT........ PSTTTTT .....
ADA PENGUMUMAN LAH... JOM DENGAR: PENGUMUMAN DARI NOVELIS MURNI AQILA..

PENGUMUMAN PENGUMUMAN...!!

tadaa.... ini la GENG MAT NGEK. kalau ada yg tak tahu bleh la baca novel sy bertajuk AWAK JANGAN NAKAL di laman web ilham.karangkraf.com. baca PERCUMA. insya Allah terbit bulan Mei nnti.

bersempena terbitnya no...vel tu nanti, macam biasa sy akan buat contest. sy akan umumkan contest tu pada HARI ISNIN 24 MAC 2014. hadiahnya ialah MENERIMA SETIAP KELUARAN NOVEL TERBARU SAYA SAMPAI BILA-BILA dan macam macam hadiah lagi.

so yg belum baca AWAK JANGAN NAKAL bleh la baca sekarang. klik sini: http://ilham.karangkraf.com/karya-detail.aspx?idk=2621&idc=13291


~ BONDE :) RIANG~

Catat Ulasan

0 Ulasan