TEPPANYAKI

Along nak pi beli hp baru, jadi dengan rasa bangganya bonde n kanda telah dilantik sebagai tukang rekomen kedai hp yg terbaik....

Kami selalu beli gadjet2 ni kat The Mines Shoping Fair, Seri Kembangan...

Ada satu kiosk tu yg boleh bagi kami harga berpatutan n servis pon cepat n membantu ...

Jd sementara nak tunggu hp tu di install application free kami makan dulu...

Ambik site tepi sebab... kanak2 ni nak bg makan roti kat ikan keli....

Sampai habis roti sebuku....

X tau la kenyang ke tak ikan keli tu , dah macam pirana jer...

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.