TAZKIRAH RAMADHAN OLEH AL-FADHIL USTAZ DON DANNIYAL

Jom baca....

ALHAMDULILAH KALI NI DAPAT DENGAR TAZKIRAH DARI USTAZ DON SECARA LIVE DI DEWAN MELATI... SEMPENA BULAN WAKAF NEGERI SELANGOR.

~PENERANGAN DIBERI MAKNA WAKAF...

FIRMAN ALLAH :
"KAMU SEKALI-KALI TIDAK AKAN SAMPAI KEPADA KEBAJIKAN (YANG SEMPURNA) SEBELUM KAMU MENAFKAHKAN SEBAHAGIAN HARTA YANG KAMU CINTAI. DAN APA SAJA YANG KAMU NAFKAHKAN MAKA SESUNGGUHNYA ALLAH MENGETAHUINYA"

~SURAH ALI IMRAN : AYAT 92

"SESUNGGUHNYA SEDEKAH SESEORANG ISLAM ITU AKAN MENAMBAHKAN UMUR, AKAN MECEGAH KEMATIAN YANG BURUK DAN AKAN MENGHILANGKAN KESOMBONGAN DAN KEMEGAHAN MENERUSINYA.

~HADIS RIWAYATAT-TABARANI


KETERANGAN LANJUT :
PERBADANAN WAKAF SELANGOR (PWS), MAIS
www.wakafselangor.gov.my
ADA DIBUKA KAUNTER AMISLAMIK BANK UNTUK PERMOHONAN LOAN...
YEAH..YEAH... DAPAT KRMA FREE.

 ~ BONDE :) RIANG~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.