"GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera"

Jom JOIN....SEGMEN ...ini adalah segmen ke 3 yg bonde join untuk malam ni...

www.jajasutera.com (klik untuk join)

syarat-syaratnya...
1. WAJIB Follow Blog Jaja --> Jaja Sutera
2. WAJIB LIKE Page Jaja & Follow Twitter 
     
              
3. Buat entry bertajuk "GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera"
4. Copy Banner di atas dan link kan ke entry ini !
5. Tinggalkan link blog korang di ruangan komen di bawah ! *ruangan lain xkan dilayan !
6. Tag 3 orang rakan atau lebih ! *banyak lagi syiok ~
7. Click  SINI , SINI , SINI , SINI
8. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia sahaja
9. Tiada had umur ! so,sesape pon bleh join !
10. Follow la peserta jugak ~ dapat mengeratkan silatulrahim sesama blogger ^_^



 ~ BONDE :) RIANG~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. salam..thanks ye join GIVEAWAY Jaja.. <3

    sila semak link di senarai peserta...sebab takot link x disenarai pulak... ^_^ pape inform yer..

    http://www.jajasutera.com/2012/10/senarai-peserta-giveaway-love.html

    BalasPadam
  2. Saya pun join GA ni jugak :D

    http://arinalola.blogspot.com/2012/10/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    BalasPadam
  3. Sally pun join GA ni jugak :D
    Follow bonda kat sini sekali...

    BalasPadam
  4. dtg dari segmen yg sama :)

    http://fynazshamz.blogspot.com/2012/10/giveaway-love-collection-by-jaja-sutera.html

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.