"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html
jom baca....huhhh
tercunggap-cunggap naik semput nak buat en 3 ni... yola baru sig in jam 10.29 terus nampak segmen nih.... nak join!! nak join....!!!!
 so tanpa berlenggah-lenggah masa terusssss

PERHATIAN :
MOHON BLOGGER YANG JOIN SEGMEN NI, SILA PASTIKAN BLOG KORANG BOLEH DIFOLLOW DAN BOLEH DICOMMENT.

Segmen ni saya buka sehingga 11.00 malam ini (26hb April 2012) saja.
JANGAN LUPA YEA.....

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

14 PEMBERI ULASAN

  1. thanx sudi join segmen simple saya ni.

    BalasPadam
  2. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    BalasPadam
  3. datang dr segmen yg sama.. jln2 smbil follow awk..

    http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    bg pndpat sy.. law leyh word verification toe di buang..

    BalasPadam
  4. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam
  5. Meninggalkan jejak.. dr segmen yg sama...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste... ;p

    BalasPadam
  6. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  7. Ok nntkan kehadiran bonde utk blogwalking balik, SEE U BLOG HAPPY BLOGWALKING

    JGN LUPE FOLOW ME, !!!

    BalasPadam
  8. Datang dari segmen yang sama.
    Datang tinggal jejak dan follow.

    Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

    http://fienazzuki.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Datang dari segmen yg sama,peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam
  10. hye awak..
    jalan2 cari kawan ^_^
    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  11. awak maap ye..
    kita nak follow tapi tak perasaan dan jumpa cari button follower..
    Plz get back to me asap ^_^

    p/s
    dah jenuh turun naik turun naik ttp tak jupa T_T

    BalasPadam
  12. salam singgah dari segmen yg sm...slm prknln...ifa da follow cnie..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  13. salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

    BalasPadam
  14. Salam perkenalan bonda..saya menjengah ke blog bonda pulak dari segmen NasZ.. :D

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.