"Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"

jom baca.... keterangan lanjut di:
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html


kata-kata ucapan dr akusijebat

Salam..
Ini adalah segmen pertama dari gua (harap dapat sambutan)
tujuan gua cuma nak tambahkan kenalan+promote blog korang (tingkatkan trafik)
dan yang penting sekali ialah untuk mengeratkan silaturrahim sesama blogger :)
Pastinya ia paling mudah dan sempoi..
TIADA SYARAT KETAT DIKENAKAN
ikut suke korang la nak follow,like page ke atau tag kawan ke..
mane-manelah..tak WAJIB pun
Oklah taknak cakap banyak lagi..
Caranya..
> LETAK HEADER SENGAL GUA KAT ENTRI KORANG (linkkan ke sini)
> BUAT ENTRI RINGKAS. Tajuk: "Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"
> SIAP? Tinggalkan Link entri korang kat kotak komen entri ini.
Senaaaaang...
semua peserta gua akan letak dalam bloglist segmen ini selama 2 bulan
(01/04/2012 - 31/05/2012)
tarikh tutup 31/03/2012) jam 11:59 mlm.
wassalam..


bonde pon
j-o-i-n
 like like like like.....
j-a-n-g-a-n
l-u-p-a
b-l-o-g-l-i-s-t
b-l-o-g
b-o-n-d-e


Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

15 PEMBERI ULASAN

  1. salam.. t.kasih join segmen jebat.
    link peserta akan di update dari masa ke semasa (sila chek)
    bloglist plak akan bmula 01/04
    selamat berblogging :)

    BalasPadam
  2. hai saya juga dari segmen bersama Jebat,,done follow awak..

    BalasPadam
  3. singgh dari segmen yg sama...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    BalasPadam
  4. aslmkum...dari segmen yg sama..salam kenal *__*

    BalasPadam
  5. singgah n follow sini :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    BalasPadam
  6. TQ PADA YG DAH JOIN N FOLLOW BLOG BONDE! TP ADA SEDIKIT HAIRAN NAPE FOLLOWER X BERTAMBAH YE ? ? ?

    HELP! HELP!HELP!

    BalasPadam
  7. Jom join Hanif Blog Bloglist
    Hanif blog bloglist
    Salam kenal….dan I follow sekali
    Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
    Entri anda juga akan dilink ke bloglist

    BalasPadam
  8. Assalammualaikum kak. lana singgah dari segmen jebat. salam perkenalan :)

    BalasPadam
  9. singgah dari segmen yg same..:))

    BalasPadam
  10. Singgah sebentar dikala hujung turun : http://eracyberteknologi.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    BalasPadam
  11. Salam perkenalan bonda...:) Nuna nak follow..tp x nampak button follow laa..nape ye...

    BalasPadam
  12. JANGAN LUPA FOLLOW YEA...TQ

    BalasPadam
  13. singgah dr segmen yg sama...meh singgah blog sy :)

    http://belogdaku.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html#axzz1qSnvpLWO

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum...
    mana yg dah singgah jgn lupa tau...
    diulangi jgn lupa follow blog bonde
    tq....

    ada hadiah misteri untuk follower ke 100 hu hu hu

    BalasPadam
  15. Dari segmen yg sma..bru brkesempatan BW..jmputlah dtg mnjenguk jenguk blog stahun jagung icum ^^


    http://icumm-icum.blogspot.com

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.