He he he ape pon terjadi hidup mesti diteruskan....

jom baca....

Dah check nama dalam segmen ni ...x der.... "jangan bersedih"

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-group-1-segmen-tambah.html

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-group-2-segmen-tambah.html

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-group-3-segmen-tambah.html

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

  1. assalamualaikum dear kak citra ni nak tanya yg pasal tab tu.. x brapa faham dah g ke market search d.loud blog-droit tapi xde result.. ke akak salah boleh buat tuto satu satu tak.. maaf kak first time ni

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Bonda.. Maaf ya buat bonda tertunggu.. MD dah cek senarai komen blog MD tapi nama bonda takda pun =(

    Bonda ada tinggal link di blog MD x?

    Takpa2.. Bonda jangan kecil hati ya.. InshaAllah MD akan masukkan nama bonda dalam group 4.. Chill =)

    BalasPadam
  3. Citra Nanizam : kat market tu type blog...blog droit nnt keluar ada macam2 jd pilih yg huruf B oren tu, than downloud. nnt dia akan keluar di screen selepas selesai downloud... ok x per bole tanya ape saja ...InsyaALLAH bonde bantu

    MD: ade, bonde ade buat link tu seangkatan dengan sis Citra. . kat coment MD... baru nak majuk x jd lah.... tq... MD jgn lupa follow tau nnt bole tolong2 ajarkan bonde x berapa pandai... kita share info yea... TQ

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.