KEDAI TQ FLORIST @ NILAI 3





jom baca....

Bonde sempat beli 2 set jer...
maklumla masa itu emas....kami shoping bunga nie pun time dah nak raya...
pd 28 Ogos ....... tgk umah kosong je x der bunga2an.... jd kami saje la nak dok hias2.... nampak ceria....
gambar x berapa banyak.... masa kat dalam  kedai tu pun x ambik gambar...sebab.....panas ..                       
dah la time puasa....... penat mengemas rumah pun lom hilang lg.... dah Ayah ajak shoping bunga....
pas tu x der yg pekenan..... dengan harga nya yg boleh tahan mahal..... jd kami pilih yg simple jer ........

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.