Port baru untuk kaki pancing......

JETI UNTUK MEMANCING..
TERLETAK DI KG JELUTONG INDAH KG BATU 4,
SUNGAI PELEK, DAERAH SEPANG, SELANGOR.

(gambar diatas pondok sebelah kiri)



(gambar diatas pondok sebelah kanan) 


view jeti....pintu maasuk...


semasa air surut...

Disini juga ada menyediakan bot untuk disewa...dan ada menjual pumpun untuk memudahkan pemancing2.....

pengalaman pemacing.....
jenis2 ikan...
ikan gelama, ikan sembilang, ikan duri, ikan tetanda, kadang2 ikan kerapu pun ada.....
ikan yg fresh....rasanya sangat sedap.....



Kaki pancing dr luar...




peralatan BBQ boleh disewa bagi mereka yg inginkan majlis tersebut bersama rakan2...



warung kecil ini terdapat byk menu spt...
mee kari... ( dah rasa mmg sedap...kaw punye..hrp2 ade yg terliur la yea)
mee & bihun sup
nasi goreng
mee goreng
dan pelbagai jenis air..... sejuk dan panas...
pada mlm minggu anda boleh berhibur dengan berkaraoke.....
1 lagu RM 2 jer.... murah kan....
dah kanyang makan boleh la menyanyi....
wakaaaaaaa wakaaaa wakaaaaaaaaaa



kawasan rekreasi yg tenang & santai



terdapat juga riasi monyet yg kadang kala mencuit hati.... x kacau orang....dia wat hal sendiri jer... jd jgn la buat kacau ganggu pd monyet2 disitu...


kalau datang x memancing..bolehlah lepak2....di warung...rimba bakar namanye...



selain dari itu....kalau nak carik ketam, siput beliung ( saiz besar dr siput sedut) sangat sedap dimasak rendang bersama nangka & lokan pun boleh....sedap dimasak kari @ dibuat sambal sahaja....
mmg byk terdapat disini.

 tengok2..jeling....jgn baling .....

"SELAMAT BERKUNJUNG"......SILA2 LA....


Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. Salam.. jeti tu tak perlu bayaran ke nak mancing? macam best jer nak mancing... thanks for sharing :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, terima kasih sudi singgah dan baca review saya, sebenarnya entri ni dah lama... Kalau memancing di atas Jeti bayaran akan dikenakan sebanyak RM 2, Terkini tempat ini tak seperti dalam gambar tau..agak usang sedikit.

      Padam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.