Bonde Zaidalifah: LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST

1:13 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua.

Hari ini adalah hari terakhir Blogger Contest yang di anjurkan oleh lazada.com baru hari ini berkesempatan untuk join.  harap tidak terlambat untuk anda juga join contest ini.

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST


Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017,Russell Taylors Air Fryer AF-14,

Syarat-syarat dan Soalan dari Lazada untuk contest ini.


1.   Pertandingan berlangsung dari 1 November hingga 14 Disember 2017.



2. Untuk mengambil bahagian dalam peraduan ini, setiap peserta perlu menjawab semua soalan yang dinyatakan di bawah dan menulis dalam jawatan mereka: 



a. Adakah anda masih ingat produk pertama yang pernah anda beli dalam talian? Apa itu dan bagaimanakah pengalaman anda? 

Jawapan :
Ya masih ingat, barangan pertama yang Bonde beli adalah :

New Fashion Handbag Shoulder Bag Tote Purse Faux Leather(Beige) masa ni hanya nak tengok kualiti handbag ni sebab takut bila beli barangan mahal tak berkualiti dan mudah koyak. Jadi... beli handbag murah dulu nak nilai sendiri kualiti berbaloi tak dengan harga barang.




Pengalaman Bonde tentang produk yang Bonde beli ini adalah ia masih lagi berada dalam keadaan baik.  Kerana ia digunakan pada masa tertentu sahaja.  Walaupun murah tapi ia nampak sama seperti handbag mahal juga.  Mudah digayakan, senang nak bawa barang peribadi seperti handphone, wallet, lipstik, tisu dan powerbank.  Sesuai untuk dewasa, remaja dan kanak-kanak.  Sesuai juga kalau nak buat ia sebagai hadiah.

b. Jenis produk mana yang anda lebih suka membeli dalam talian?

Jawapan : 

Bonde suka shopping barangan dan produk seperti dibawah :

- Barang Elektronik

- Fesyen Wanita

- Hiasan Rumah dan Keperluan 

- Kesihatan dan Kecantikkan

c. Apa yang anda suka tentang membeli-belah dalam talian? 

Jawapan : 

Bonde suka membeli belah dalam talian kerana :

-Promosi/sale 

- Harga yang lebih murah

- Jimat masa untuk keluar tak perlu bayar kos minyak, tol dan parking

- Boleh baca review pembeli tentang produk dan barangan yang kita hendak beli sebelum buat pilihan untuk membeli

- Boleh guna debit card

- Boleh bayar semasa terima barang

- Perkhidmatan penghantaran hingga depan pintu.

d. Produk manakah yang anda beli atau anda merancang untuk membeli di Lazada semasa jualan Revolusi Dalam Talian?

Jawapan : 

Bonde ingin membeli Russell Taylors Air Fryer AF-14 ini kerana boleh memudah proses memasak dan ianya menjimatkan penggunaan minyak dan juga dapat mengurangkan kolestrol.  Suka Russell Taylors Air Fryer AF-14 kerana ia dapat mengekalkan kesegaran makanan dan menjamin kesihatan yang baik.

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST,Russell Taylors Air Fryer AF-14,

Russell Taylors Air Fryer AF-14

Harga asal RM 400.00 sempena Lazada revolution sale ini, harga yang ditawarkan adalah RM 159.00. Memang betul-betul murah....


TENTANG RUSSELL TAYLORS AIR FRYER AF-14


LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST,Russell Taylors Air Fryer AF-14,



1. Tiada siapa yang boleh menafikan hakikat bahawa segala-galanya lebih baik apabila digoreng dengan mendalam! Teknologi penggorengan udara membolehkan anda membuat goreng terik atau ayam goreng yang mengandungi hingga 80% kurang lemak! Nikmati kentang goreng yang lazat, makanan ringan dan makanan dengan cara yang sihat dan cepat. Ia menyediakan kurang dan mudah dibersihkan untuk kegunaan harian. 

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST,Russell Taylors Air Fryer AF-14,


2. Tidak seperti minyak goreng yang konvensional yang menggunakan minyak yang sama untuk memasak pelbagai bahan yang berbeza, Russell Taylors Air Fryer AF-14 bahkan tidak memerlukan minyak untuk membuat makanan dengan bahagian luar yang luar biasa dan lembap yang kita cintai! 

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST,Russell Taylors Air Fryer AF-14,

3. Teknologi Rapid Air mengeringkan makanan yang paling tasti tanpa minyak Teknologi peredaran udara mengedarkan udara ke seluruh unit, memanaskan sehingga 390 darjah untuk memastikan semua makanan dimasak secara merata di seluruh. 
LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST,Russell Taylors Air Fryer AF-14,


4. Makanan menjadi rangup di luar dan lembut di dalamnya dengan sedikit minyak tanpa. Kini anda boleh menyertai trend baru negara untuk makan dan menjalani gaya hidup yang lebih sihat dengan Russel Taylors Air Fryer yang berpatutan. 

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST,Russell Taylors Air Fryer AF-14,

5. Kawalan masa dan suhu Pemasa bersepadu membolehkan anda untuk menetapkan waktu memasak sehingga 30 minit. Fungsi auto-off termasuk penunjuk bunyi "siap". Kawalan suhu laras sepenuhnya membolehkan anda untuk menetapkan suhu memasak yang terbaik untuk makanan anda sehingga 200 darjah. Nikmati kentang goreng coklat, kudapan, ayam, daging dan banyak lagi, semuanya disediakan pada masa yang tepat dan suhu untuk hasil yang terbaik!



Sempena jualan Revolusi yang sedang berlansung dari 11 November hingga 14 Disember 2017. atau klik sini : (https://www.lazada.com.my/online-revolution) atau klik banner dibawah.





LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST,Russell Taylors Air Fryer AF-14,
Jom ramai-ramai sertai contest ini dan semoga berjaya untuk anda... wish me luck to...


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

30 TEGURAN MEMBINA

  1. Ingat mahal beg tu bonde sebab nampak memang mcm beg mahal sekali murah murah je. Dan masih elok sampai skrg ye. Byk best shopping online ni. Xperlu susah2 keluar rumah. Pilihan pun byk.

    By the way good luck bonde.

    ReplyDelete
  2. eh contest lazada esok tamat...baru ingat..tak join lagi..

    barangan pertama zaza beli if tak silap kamera compact harga 299 hehe

    ReplyDelete
  3. All the best untuk Bonda ye. Teringin juga nak join contest nie tapi tidak berkesempatan

    ReplyDelete
  4. All the best bonde..kalau la dapat beli semua tu kan best kan...

    ReplyDelete
  5. Nice! I baru join. Hopefully both of us menang

    ReplyDelete
  6. Kita tak tahu nak beli apa Bonde sempena dengan sale 12 12 ni hehehe kita tengok jer barang-barang yang murah. Good luck untuk contest ni yer kita selalu tak menang hehehe..

    ReplyDelete
  7. wow murahnya air fryer ! Lepas ni bersaing lah tefal, tefal punya air fryer mahal, tak suka betul haha

    ReplyDelete
  8. I pun suka shop online dengan Lazada. Good luck to you for the contest

    ReplyDelete
  9. Good luck Bonde..hahahaha..Sally malas nak menaip neh..tak join pun..semoga murah rezeki dapat air fryer tu pun syok tuu

    ReplyDelete
  10. Good luck bonde..Air fryer tu, saya baru grab kat Lazada tapi brand lain..bukan brand yg bonde mention kat entry ni...

    ReplyDelete
  11. Good luck akak. ruby tak sempat nak menulis. wuwuwuwu. kalau tak. memang nak masuk

    ReplyDelete
  12. Selalu belek2 lepas tu x tau nk beli ape. Rambang Mata last2 tutup cmtu jerkk

    ReplyDelete
  13. wahh.. all the best, kak! saya tak dpt join, join sebagai shopper jelah. haha. borong sakan!

    ReplyDelete
  14. Lazada have many great items and deals, especially last 12.12. Like this awesome Air Fryer. And Good luck to all the Entries on the Blogger contest.

    ReplyDelete
  15. Good luck bonde. Nasib sempat join kan.

    ReplyDelete
  16. Hello dear,
    Your items are so practical and i like them! Better shop that you really can use longer, right?!
    Goodluck and hope you win the grand prize!

    ReplyDelete
  17. Wahhhhhhhh! kita tak sempat nak join contest ni, apapun good luck bonde, mesti ramai yang join kan,hihiih

    ReplyDelete
  18. Goodluck! Semoga menang! tak sempat nak join.

    ReplyDelete
  19. Aww. Terlepas nak join. Suka la dengan soalan dia, menarik sebab macam dia nak kenal dengan kita kan.

    ReplyDelete
  20. good luck bonde. Saya tak terjoin-join padahal dari awal hari tu kata nak join. Semoga menang

    ReplyDelete
  21. good luck and all the best! got air fryer is good and helpful!

    ReplyDelete
  22. Air Fryer tue, salah satu yang dimasukan dalam wishlist kita tahun depan.. untuk tahun nie dah ada banyak dah nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demn... tak sempat nak join contest dorang.. tapi sempat shopping banyak benda dekat lazada minggu nie... bertubi2 barang sampai dekat rumah

      Delete
  23. kalau time sale, lazada ni memang bagi harga murah betul!

    ReplyDelete
  24. Wish us all the best in the contest. I also joined it some time ago! I need more shopping money!

    ReplyDelete
  25. good luck bonda... lawa beg tu... nampak macam mahal... masuk shopping kat lazada semua nak hahahahha

    ReplyDelete
  26. Did you manage to shop at Lazada as well? Wish you best of luck joining the contest ya! The stuff you aiming looks so nice too!

    ReplyDelete
  27. Good luck.. hope u win in the contest..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN