BondeZaidalifahDotCom: TAHNIAH KEPADA PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

TAHNIAH KEPADA PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

12:22 am

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....

Hai reader semua,

Pada Jumaat, 10 November yang lalu, Bonde berkesempatan untuk menghadiri Majlis Penyampaian Hadiah Pertandingan Mencipta Video JOM KREATIF anjuran Pusat Pungutan Zakat, Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP) meriah sungguh majlis kali ni dan sudah tentu para peserta yang bertanding menunggu keputusan dengan hati yang bedebar-debar (nebess gitu).


TAHNIAH KEPADA PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT


PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

Pertandingan mencipta video  bertajuk "Mencari Rezeki Yang Berkat" yang dianjurkan oleh PPZ ini telah berlangsung dari 15 Ogos sehingga 30 September 2017.  Durasi video tersebut adalah selama 3 minit sahaja.  Semua video pemenang ada dipaparkan di FB Pusat Punggutan Zakat.

Majlis Penyampaian Hadiah Pertandingan Mencipta Video JOM KREATIF ini dirasmikan oleh :

PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

 iaitu Tn Hj Mohd Rais bin Hj Alias,
Ketua Pegawai Eksekutif PPZ-MAIWP

Penaja bagi Pertandingan Mencipta Video ini ialah :

PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

Cik Puan Emi Inani binti Mohd Arifin
Dari:
 Boutique Coudre Kuala Lumpur

DUA KATEGORI YANG DIPERTANDINGKAN :



1. Video Terbaik (tempat pertama, kedua, ketiga, dan 9 saguhati)




2. Anugerah Video Pilihan Ramai



PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT



Tahniah dan Syabas diucapkan kepada para Pemenang Pertandingan Mencipta Video JOM KREATIF:

SENARAI NAMA PEMENANG.



TEMPAT PERTAMA (WANG TUNAI RM 2,000)
Muhammad Hanif bin Ngarisan

TEMPAT KEDUA (WANG TUNAI RM 1,500.00)
Syahidah binti Baharudin

TEMPAT KETIGA (WANG TUNAI RM 1,000)
Nurhidayah binti Atmin

HADIAH SAGUHATI (RM 500)
Nurmanisya binti Shahrudin
Muhammad Adam bin Ibrahim
Muhammad Fairullah bin Hamran
Mohd Amirul Ashraf bin Abdul Aziz
Nik Puteri Nur Anis binti Noor Azmi
Nabeel Fakrur Razy bin Jufri
Anis Asyikin binti Alias
Muhammad Zuhaily bin Razali
Muhammad Norazi Nazreel bin Mohd Yazid

ANUGERAH VIDEO PILIHAN RAMAI (RM 1,000)
Muhammad Hanif bin Ngarisan

Tahniah diucapkan kepada Encik Muhammad Hanif bin Ngarisan kerana menjadi Johan Tempat Pertama dan Anugerah Video Pilihan Ramai.

PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

Sebelum pulang Bonde dan Kak Sue sempat mencuri masa, bergambar dengan Cik Puan Emi Inani binti Mohd Arifin iaitu pemilik Boutique Coudre KL.

PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

Tahniah kepada Pusat Pungutan Zakat kerana penganjuran ini, moga ada lagi penganjuran sebegini dimasa akan datang dengan pemilihan tema tajuk yang bagus dan popular berkaitan Zakat.  Supaya dapat mendidik hati dan memupuk semangat generasi akan datang untuk memahami pengertian zakat.  

InsyaAllah, Aamiin.

PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

PEMENANG PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO ANJURAN PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

Info Pusat Pungutan Zakat-MAIWP :
Wisma PPZ 68-1-6 Dataran Shamelin, Jalan 4/91, Taman Shamelin Perkasa, 56100 Kuala Lumpur. 
Hubungi PPZ-MAIWP di Talian Zakat: 1-300-88-5757 atau
Layari laman web dibawah:
ikuti akaun media sosial dibawah :
Image result for coudre kl
Info Butik Coudre Kuala Lumpur :
Bangi Gateway Bdr Baru Bangi 43650. 
Hubungi Butik Coudre Kuala Lumpur di 010-290 0361 
layari laman web dibawah :
ikuti akaun media sosial dibawah :
Facebook: @Coudre Clothing
Instagram: @coudre.kl


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Tahniah kepada pemenang... yg gagal boleh cuba lagi...

    ReplyDelete
  2. Salam Bonde. Aktif juga PPZ dekat sana. Sekaligus merapatkan badan kerajaan dengan masyarakat. Kami sendiri tak tahu PPZ kami dekat mana. 😂

    ReplyDelete
  3. tahniah ppz wilayah...suka laa. esok kami nak join contest dia juga.

    ReplyDelete
  4. Menghadiri majlis seperti ini serba sedikit dapat memberi kesedaran dalam hidup kita.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang. Wah sempat tu Bonda bergambar dengan penaja utama.

    ReplyDelete
  6. setuju dengan pendapat bonde. semoga ppz akan anjurkan pertandingan2 seperti begini dalam memupuk generasi zaman sekarang (my time) tentang zakat. kadangkala kita terlupa tentang tanggungjawab zakat dan mesej melalui video sebegini dapat mengingatkan kita sebenarnya, kan.

    ReplyDelete
  7. Tidak sangka PPZ ada menganjurkan program2 yg sgt bermanfaat yg melibatkan golongan muda. Disamping tu membuat kan hati tersentuh penuh dgn ilmu akhirat. Kkdng walaupun kita istiqamah dlm beribadat ada juga perkara2 wajib yg kita terlps pdng. Apa2pun memang terbaik lah program yg mcm ni sis.

    ReplyDelete
  8. Tidak sangka PPZ ada menganjurkan program2 yg sgt bermanfaat yg melibatkan golongan muda. Disamping tu membuat kan hati tersentuh penuh dgn ilmu akhirat. Kkdng walaupun kita istiqamah dlm beribadat ada juga perkara2 wajib yg kita terlps pdng. Apa2pun memang terbaik lah program yg mcm ni sis.

    ReplyDelete
  9. Tanniah kepada pemenang. Senyum pemenang dapat replika cek dan piala.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN