BondeZaidalifahDotCom: DEEPAVALI SHOPPING SPREE DILAZADA!

DEEPAVALI SHOPPING SPREE DILAZADA!

6:56 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai reader semua,

Lazada sedang mengadakan jualan sempena Hari Depavali.. dikenali dengan "Deepavali Shopping Spree" memandangkan hari Deepavali sudah tidak lama lagi.  Deepavali Shopping Spree ini bermula pada 19 September sehingga 18 Oktober 2017.

DEEPAVALI SHOPPING SPREE DILAZADA

Memandangkan minggu depan adalah minggu gaji, jadi memang sesuai sangatlah anda shopping online (masuk dekat wishlist dulu barang-barang yang anda nak beli )

Bonde sudah membuat permerhatian ke laman web : lazada.com.my apa yang Bonde nampak, Periuk Philips Pressure Cooker Electric dengan harga promosi yang sangat murah dari yang Bonde beli hari tu.

Promosi sempena Deepavali Shopping Spree ialah RM 315.00

Philips HD2139 Pressure Cooker Electric 6.0L (Brown)


Periuk Philips Pressure Cooker Electric

Tada.... ini Periuk yang Bonde beli hari tu...

Periuk Philips Pressure Cooker Electric

Periuk ini memang bagus ianya sangat membantu tugas anda didapur, Bonde beli masa raya haritu, sangat-sangat berguna untuk kerja-kerja di dapur menjadi sangat mudah dan masa yang diambil tidak terlalu lama untuk menghidangkan sesuatu menu seperti "sup tulang" yang mengambil masa yang lama selalunya untuk memasak bagi mendapatkan daging yang lembut dan sedap dimakan.

Percubaan memasak Sup Tulang.

Ada pelbagai resepi yang telah Bonde cuba nanti akan Bonde sharekan di entri yang lain.  First time mencuba memang sangat teruja.

Periuk ini juga sangat sesuai digunakan untuk masakkan seperti dibawah : 

-NASI ARAB
-NASI GORENG DAGING
-NASI GORENG CINA
-NASI DAGANG
-NASI TOMATO 
-NASI IMPIT MINI
-NASI LEMAK
-PULUT KUNING
-PULUT LEMAK
-WAJIK
-NASI LEMAK ISTIMEWA
-NASI MASAM MANIS
-PULUT KUNING
- PULUT KELAPA
-AYAM PENCEN
-AYAM PANGGANG
-AYAM PANGGANG ALA TOM YAM
-DAGING PANGGANG NANAS
-SARDIN
-IKAN KUKUS ULAMAN
-KARI KAMBING
-DAGING MASAK HITAM
-DAGING JINTAN
-IKAN KUKUS MASAM MANIS
-SUP TULANG
-SUP EKOR
-STEW TULANG
-LEMAK CILI API AYAM DENGAN REBUNG
-KARI KUNING IKAN
-GULAI MINANG NANGKA
-AYAM MASAK BEREMPAH
-DODOL
-DODOL PANDAN
-BINGKA JAGUNG
-APAM PISANG KUKUS
-KOLEH JAGUNG BAKAR
-KASWI LAPIS
-PUDING ROTI BERCOKLAT
-KEK PANDAN
-KEK NANAS
-KEK COKLAT
-KEK OREN
-KEK GULA HANGUS
-SPAGHETTI GORENG
-BIHUN GORENG KAMPUNG
-MI GORENG ALA KAMPUNG
-KUIHTIAW GORENG
-MI SANGGUL GORENG
-BIHUN GORENG PUTIH
-BUBUR NASI
-BUBUR KACANG
-REBUS KACANG

CODE PROMOSI

Jangan lupa masukkan code Warehouse Sale iaitu LAZFBL10 apabila anda membeli barangan dilazada.


DEEPAVALI SHOPPING SPREE DILAZADA

Kalau anda dah beli nanti janganlah disimpan didalam kotak sahaja rugi tak cuba masak dan try menu-menu diatas tu.

Jangan malu, jangan segan Boleh join group PPC dekat FB khas untuk anda yang dah ada periuk ni sahaja.  Bonde pon menjadi ahli group PPC jugak, banyak yang Bonde belajar disitu.


Klik : lazada.com.my untuk terus ke laman Philips Pressure Cooker Electric.



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. wah..semangat memasak klu dpt periuk ni...

    ReplyDelete
  2. Tengok sup tulang perut terus berbunyi..my fav food.makan dengan nasi goreng sedap

    ReplyDelete
  3. wah ada lagi promo.. boleh la nakmenyopingg

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, hari hari ada menu baru lah bonde. Untung anak2 dan suami nii..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN