BondeZaidalifahDotCom: Jeruk Mangga Asam Boi Citarasa Bonde

Jeruk Mangga Asam Boi Citarasa Bonde

10:56 pm

Assalamualaikum...

Fenomena :

Jeruk Mangga Asam Boi... 


Tgh popular kan!
Tak sangka hari ni... sempena Mesy Agong Puspanita diadakan Pertandingan Jeruk Mangga Asam Boi...

kawan bonde liza yg semanggat nak masuk... Dia siap bayarkan yuran penyertaan lagi....

Seronoknya... Deco2 tpi masalah jugak sebab x de pokok mangga ...
Mana nak Cari buah mangga ni????

Naseb baik Aida Ade bg bekalan... Buah mangga... Alhamdulillah...
Selebihnya Cari Kat Pasar malam ... Alhamdullilah Ade....
Senang kerja....

Buat sorang x seronokkan... So lantik 2 org crew utk bantu Liza dan afra
Alhamdulillah...

Jeruk Mangga bonde Menang tempat Pertama...
Syukur Alhamdulillah




INI HASIL KRETIFVITI BONDE....
5 PESERTA YANG LAIN TURUT SERTA PERTANDINGAN TERSEBUT.

JERUK MANGGA ASAM BOI
"CITARASA BONDE"



SYUKUR ALHAMDULILLAH DAPAT TEMPAT PERTAMA :)


CREW-CREW YANG TURUT MEMBANTU PADA HARI TERSEBUT
TERIMA KASIH
LIZA DAN AFRA




Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN