Lirik Lagu Sumpah - Aina Abdul

Lirik Lagu Sumpah - Aina Abdul


Sumpah tiada niat
Untuk aku mendustakan kita
Berat hatiku sepi jauh
Engkau pergi

Bodohnya aku
Melepaskanmu
Sesal yang kurasa menghantui diriku
Sampainya hatiku
Lukakan cintamu
Pedih kau rasa dulu
Kini dekatku




Sumpah aku berdosa
Permain ragamu
Menghina dirimu
Berat hatiku sepi jauh
Engkau pergi

Bodohnya aku
Melepaskanmu
Sesal yang kurasa menghantui diriku
Sampainya hatiku
Lukakan cintamu
Pedih kau rasa dulu
Kini dekatku

oh oh oh

Bodohnya aku
Melepaskanmu
Sesal yang kurasa menghantui diriku
Sampainya hatiku
Lukakan cintamu
Pedih kau rasa dulu
Kini dekatku



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. suka dengar suara aina abdul :) https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/02/drama-bukan-kahwin-paksa.html

    BalasPadam
  2. Pernah dengar lagu ni tapi tak tahu siapa penyanyi. Bila tengok ajl 34 baru tahu

    BalasPadam
  3. Suka dengar lagu ni....tapi x leh download la kat 4SHARED...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.