Bonde Zaidalifah: GIVEAWAY : LEST'S BE BEAUTIFUL BY ANA SUAHANA

GIVEAWAY : LEST'S BE BEAUTIFUL BY ANA SUAHANA

1:19 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi..

Hai reader semua, mari follow Bonde support Giveaway anjuran blogger cantik jelita Ana Suhana.

Syarat-sayarat sangat mudah dan hadiah giveaway ni sangat menarik sekali. klik banner dibawah untuk Join yea.


GIVEAWAY : LEST'S BE BEAUTIFUL BY ANA SUAHANA




SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini. Kalau tak, Ana tak dapat detect penyertaan korang.

5. Good luck and all the best to all

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Good luck bonde. macam nak try jugak ni...

    ReplyDelete
  2. goodluck!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  3. Good luck Bonda.. Kak Sue pun join juga ��

    ReplyDelete
  4. Goodluck :) Ika pun join juga.
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN