Bonde Zaidalifah: MANA NAK CARI?? THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY PELINDUNGAN KANAK-KANAK UNTUK VIRUS HFMD

MANA NAK CARI?? THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY PELINDUNGAN KANAK-KANAK UNTUK VIRUS HFMD

1:30 am

MANA NAK CARI?? THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY PELINDUNGAN KANAK-KANAK UNTUK VIRUS HFMD Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Hai reader semua, Disebabkan sebelum ini Bonde ada review produk THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY memang tengah laku keras memandangkan kes virus HFMD yang sedang menular di Malaysia. Memandangkan ianya sangat penting sekarang langkah berjaga-jaga untuk anak-anak di berada diluar jagaan keluarga yang meletakkan anak di taska, sekolah dan di rumah pengasuh. Ibu bapa mana yang tak risau tentang virus ini, Bonde pon risau juga memandangkan virus ini menyerang kanak-kanak dan orang dewasa juga. Allahu..MANA NAK CARI?? THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY PELINDUNGAN KANAK-KANAK UNTUK VIRUS HFMD


MANA NAK CARI?? THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY PELINDUNGAN KANAK-KANAK UNTUK VIRUS HFMD

Ramai yang PM bertanyakan tentang THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY ini, Bonde dah bagi tahu dekat mana ianya ada dijual paling dekat adalah di farmasi guardian.  Memandangkan produk THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY  sudah viral kebanyakkan di guardian sudah sold out.

Bonde cuba ingin membantu anda semua yang ada anak kecil, try cari produk THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY ini di online shopping shopee.com.my Alhamdulillah ada dijual disana.  

Jika anda ingin membelinya.. dapatkan link diakhir entri ini, untuk untuk terus ke sku THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY.


THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY INFLUENZA A H1N1 VIRUS, HFMD,


THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY direka khas untuk membantu ibu-ibu menyediakan kawalan menyeluruh untuk anak mereka dengan menghapuskan 99.99 % penyakit berjangkit virus seperti virus HFMD & Influenza A H1N1.

Produk ini tidak mengandungi alkohol, bahan kimia bertoksin, bahan pewangi ataupun steroid.

THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY INFLUENZA A H1N1 VIRUS, HFMD,


Bagusnya THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY INFLUENZA A H1N1 VIRUS kerana dengan sekali spray ianya tahan hingga 10 hari. Teknologi “Self Sanitizing” (pembersihan automatik) yang telah dipaten ini mengandungi mineral aktif berkualiti tinggi yang menghasilkan ion negative bakterostatik yang menyahfungsikan dan memusnahkan kuman-kuman dan patogen sebelum ia berpeluang menyerang. Mineral aktif ini akan cas semula secara automatik apabila terdedah kepada udara, maka sekali semburan boleh tahan 10 hari.

THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY INFLUENZA A H1N1 VIRUS, HFMD,

[3 CARA PENGGUNAAN THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY INFLUENZA A H1N1 VIRUS]


THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY INFLUENZA A H1N1 VIRUS


1- Spray pada baju anak-anak seperti kita memakai minyak wangi untuk meningkatkan antibody anak.

2- Spray pada mainan anak-anak seperti buaian, kerusi meja dan tempat yang selalu disinggahi untuk mereka untuk main.  (ini bagi anda yang mempunyai anak kecil)

3- Jika berada ditempat awam contohnya di airport spraykan pada penutup hidung/mask.

UNTUK DAPATKAN PRODUK THYMOS ANTI HFMD/FLU SPRAY 


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. allahuakhbar.. jauhla dari semua tu. smoga yang terkena diberikan kesembuhan.. T.T

    ReplyDelete
  2. Macamana dengan semburan boleh meningkatkan antibodi anak ye?. Mungkin ni latest inovasi la ni kan?. HFMD ni memang sedang melanda Malaysia. Di mana sahaja kat sini ada terdengar kes HFMD ni. Moga ia dapat membantu anak dari kena HFMD.

    ReplyDelete
  3. Bagus kan produk nie Bonda, hari tu pun ada yang share produk nie kat group whatapps sekolah anak Kak Sue..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih perkongsiannya Bonde. Kena beli 2-3 ni untuk anak-anak. Hari tu pergi farmasi, rata-rata dah habis stok sejak musim HFMD ni.

    ReplyDelete
  5. Ramai yg cari spray ni Bonde sejak kes HFMD ni meningkat dan ada kes kematian. Kena duduk umah je lah buat masa ni.

    ReplyDelete
  6. Mmg wajib ada ni, tp bila kes kes penyakit HMFD menular, sold out pulak Thymos ni

    ReplyDelete
  7. Baguslah ade jual dekat shopee. Sekarang ni kalau cari dekat watson atau guardian, memang semua sold out. Mengagau mak bapak mencari benda ni sekarang

    ReplyDelete
  8. tak sangka ada jual sekarang ni.masa anak 1st dlu kena HFMD diperingkat awal,.doktor suggest sapu vco.alhamdulillah berkesan..
    Janji Kita

    ReplyDelete
  9. HFMD sekarang memang dah mengganas..sekarang dalam tempoh berjaga- jaga kan..penting membasmi dari mengubati..harap kuman tu cepat2 pergi..kena skodeng shopee la ni kan..kena ada at least 1 or 2 kat rumah..

    ReplyDelete
  10. Wajib ada satu kat rumah ni sebab sekarang ni dah musim HMDF. So parents kena bersiap sedialah nampaknya..

    ReplyDelete
  11. td pun saya cari gak... aduh x jumpa...

    ReplyDelete
  12. Memang viral nie bonde. HFMD tengah merebak sekarang. Mencegah lebih baik.

    ReplyDelete
  13. Hari tu dapat yang flu punya, now nak kena cari yang HMDF ni...risau jugak musim wabak ni...harap2 tak terkena lah dekat anak2 kita

    ReplyDelete
  14. Konfem ramai ibu bapa mencari antiHMFD skang ni..kesihatan anak lebih utama kan..

    ReplyDelete
  15. Dengar2 cerita banyak tempat yg sold out thymos ni dek penangan HFMD outbreak ni

    ReplyDelete
  16. Waah takut betul Ika dengan Virus HFMD ni. Ramai budak2 yang kena. Kita orang cari product ni dekat farmasi susah nak jumpa selalu sold out.Nasib boleh beli online

    ReplyDelete
  17. Virus HFMD ni memang bahaya. Dulu kat taska dan rumah pengasuh aje kan kita concern. Tapi bila kena kat pelajar sekolah. Allahuakbar, luluh hati ibu bapa. Sebab nak apply cuti, masa yang diambil untuk pulih dan kos rawatan. Memang bleh stress. Cuma ruby nak cakap, ibu bapa kena kurung anak bila nampak simptom HFMD. Tak perlu bawa keluar dan pi bercuti. Mandi kolam la sungai la. Lagi merebak kat budak lain ada la. Saya pun ambil langkah berjaga-jaga dengan bersihkan toys, pakai hand sanitizer dan bawa kain sendiri apabil bersin atau batuk. Tutup mulut. Islam menuntut kebersihan, walau nampak simple cara saya ni. Saya nak anak saya tahu yang jaga diri sendiri sebelum org lain. Kat rumah ni pun ada budak kena chicken pox. Pon saya jauhkan dari anak-anak. Ya saya ibu yang paranoid. Hahaha

    ReplyDelete
  18. Ada juga spray yang boleh cegah penyakit kaki tangan dan mulut ya. Sekarang ni ni ubat pelbagai jenama ada

    ReplyDelete
  19. Walaupun ubat ada di pasara, paling penting kita amalkan langkah pencegahan kan sis. Maklumlah, pencegahan lebih baik dari ubat kan.

    ReplyDelete
  20. Makin menakutkan bila dengar kes HFMD makin banyak setiap hari. Rawlins dah minta my sisters untuk beli Thymos, as precaution je. Penting mencegah dari merawat kan.

    ReplyDelete
  21. Senang kan bonde klu ada ni. Aina pun risaukn Zahra, minta dijauhkan. Dan semoga diberi kesembuhan pada anak2 yg dah kena.

    ReplyDelete
  22. mmg bagus berbaloi beli..sekali pakai boleh tahan berhari2..boleh la belikn 1 utk anak2

    ReplyDelete
  23. I baca banyak good reviews about this product. Memang bagus untuk anak yang ada flu and also prevention.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN