BILA HATI BERBICARA

by - November 05, 2014Jom baca....

ASSALAMUALAIKUM....

DAH RASANYA MASIH BELUM TERLEWAT UNTUK PUBLISH TENTANG "BILA HATI BERBICARA"...

HARI INI 4/11/2014 EPISOD - KE 5

OK CERITA SIKIT DRAMA NI MENGANTIKAN DRAMA SLOT AKASIA TV3 SEBELUM NI MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA.

PENULIS NOVEL NI BERNAMA : ANATASYA BALKIS

NOVEL KELUARAN : BUKU PRIMA

JOM BACA SINOPSIS " BILA HATI BERBICARA"

"BILA HATI BERBICARA"
mengisahkan tentang Emir Qasya, seorang jutawan muda yang sedang mencari bakal isteri dan dikelilingi oleh populariti sebagai seorang juwatan muda yang kacak dan berwawasan tinggi. Kisah peribadinya selalu menjadi buruan... wartawan. Hidupnya dilanda gosip liar dan selalu dikaitkan dengan model dan perempuan cantik. Sejak dia merwar-warkan mencari calon isteri, hidup peribadinya diintip wartawan setiap saat. Dia amat mementingkan darjat dan keturunan supaya setaraf dengan kedudukannya tetapi akhirnya telah jatuh cinta dengan Tania Katsura di dalam keadaan yang tidak terduga di kawasan setinggan yang di beri nama Lembah Jingga.

Emir merasakan Tania perempuan yang sangat istimewa tetapi hatinya selalu menafikan dia telah jatuh cinta kerana Tania tidak memenuhi ciri-ciri perempuan yang layak menjadi isterinya. Tetapi akhirnya dia sendiri yang memerangkap Tania dalam perkahwinan kerana cabaran Badri Fathul yang juga menaruh minat terhadap Tania.

Sesuatu telah terjadi di dalam perkahwinan mereka kerana fitnah dan dendam Taufik terhadap Tania kerana tidak dapat memiliki gadis itu. Apakah yang akan terjadi terhadap perkahwinan mereka dan rasa cemburu kerana sayang dapatkah kembali menyatukan cintanya terhadap Tania?


"PARA PELAKON"

Bila Hati Berbicara's photo.Bila Hati Berbicara's photo.Bila Hati Berbicara's photo.

Aez Aezuddin's photo.
JANGAN LUPA MENONTON PADA :
ISNIN - KHAMIS
JAM 7.00 MLM
~ BONDE :) RIANG~

You May Also Like

0 PEMBERI ULASAN

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang