PROMOSI SYAMPU SAFI SHAYLA ANTI KELEMUMUR DAN 4 KOLEKSI BARE BEARS

by - August 28, 2019

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Hai reader semua... Bonde ada sharekan dekat anda semua di intagram dan facebook berkenaan Promosi Syampu SAFI Shayla Anti Kelemumur dan Empat koleksi Bare Bears, baiklah dekat sini Bonde nak ceritakan secara detail berkaitan info tersebut.

PROMOSI SYAMPU SAFI SHAYLA ANTI KELEMUMUR DAN 4 KOLEKSI BARE BEARS

Untuk makluman anda Syampu SAFI Shayla ada lapan variasi semuanya iaitu:-




8 VARIASI SYAMPU SAFI SHAYLA


8 variasi syampu SAFI Shayla dikeluarkan dan mempunyai fungsi yang tersendiri. Fungsi syampu ini di bawah. 

1. Syampu SAFI Shayla Kawalan Minyak


2. Syampu SAFI Shayla Kawalan Rambut Gugur 


3. Syampu SAFI Shayla Hitam Menawan 


4. Syampu SAFI Shayla Licin Terurus 


5. Syampu SAFI Shayla Kawalan Rambut Rosak 


6. Syampu SAFI Shayla Segar Bermaya 


7. Syampu SAFI Shayla Itch-Kontrol 


8. Syampu SAFI Shayla Anti Kelemumur

Anda guna Syampu Safi Shayla yang mana satu? Bonde guna yang nombor lapan iaitu Syampu SAFI Shayla Anti KelemumurBonde menggunakan Syampu SAFI Shayla Anti Kelemumur untuk masalah rambut yang Bonde alami. 

MASALAH KELEMUMUR BAGI WANITA BERTUDUNG

Masalah kelemumur adalah masalah besar pada rambut untuk para wanita. Wanita bertudung macam Bonde yang kuat berpeluh tidak kira dekat cuaca panas atau dalam opis yang ada ekon sejuk, tetap akan berpeluh ini punca kepada masalah rambut berkelemumur memang akan menjadikan rambut cepat berminyak, berkelemumur, berbau kepam dan ia boleh mengakibatkan kegatalan di kepala yang tidak boleh tertahan rasa nak garu jer selagi tak dicuci (ishhhh burukkan perbuatan garu-garu kepala dahlah bertudung tak sopan sungguhlah)

KANDUNGAN DALAM SEBOTOL SYAMPU SAFI SHAYLA ANTI KELEMUMUR 

Kandungan Habbatus Sauda dan Micro Bamboo Charcoal akan memastikan rambut anda kekal sihat sepanjang masa dan berbau segar dan wangi.




CARA PENGGUNAAN SYAMPU SAFI SHAYLA ANTI KELEMUMUR:



Cara nak guna mudah sahaja ! Ikuti 3 langkah mudah cara nak guna SAFI Shayla Anti-Kelemumur seperti dibawah:




LANGKAH PERTAMA : SAFI SHAYLA MINYAK RAMBUT ANTI KELEMUMUR

Goncang botol sebelum guna! Urutkan minyak rambut perlahan lahan ke kulit kepala melalui hujung rambut. Biarkan selama 3-5 minit. Kemudian bilas dengan air. Gunakan amaun yang lebih banyak daripada syampu! 




LANGKAH KEDUA : SAFI SHAYLA SYAMPU ANTI KELEMUMUR

Buihkan syampu pada rambut yang basah sehingga rata ke seluruh rambut kemudian bilas hingga bersih.



LANGKAH KETIGA : SAFI SHAYLA MASKER PENYEGAR KULIT

Ratakan masker penyegar kulit kepala dan urut kulit kepala perlahan lahan selama 1 minit. Kemudian bilas dengan air. Penggunaan kerap bersama dengan minyak rambut dan syampu Anti-Kelemumur boleh merawat masalah rambut dan kepala yang berkelemumur.



PROMOSI BARE BEARS DENGAN SETIAP PEMBELIAN SYAMPU SAFI SHAYLA



Untuk makluman anda semua, sekarang ni sedang berlangsung Promosi "We Bare Bears Sling Bag" tau! Ada 4 koleksi semuanya. Dapatkan sekarang Syampu SAFI SHAYLA di pasaraya berhampiran anda dan beli apa-apa produk dari Safi Shayla berjumlah RM 35.00 akan dapat percuma "We Bare Bears sling bag" (limited edition) ada Grizz, PanPan, Ice Bear dan Group dimana ada 3 bare bears dalam 1 sling bag  comel sangat tau!  

Yeayyy ! Bonde dah ada lengkap semua koleksi ...





DEKAT MANA NAK BELI PRODUK SYAMPU SAFI SHAYLA INI??

Produk Safi boleh di beli di Tesco Hypermarket, Value-Mart, Mydin, Giant, Billion, Aeon Big, Aeon dan Econsave atau anda boleh rujuk jadual dibawah yea.




Untuk keterangan lanjut boleh layari laman web dan media sosial dibawah :

Laman Web : https://safi.com.my/

Instagram : Safi Malaysia

Facebok : Safi Malayisa



~ Bonde Senyum Riang ~

You May Also Like

11 PEMBERI ULASAN

  1. Wawa mmg pengguna safi.. Pakai yg ni best sbb dia kurangkan kegatalan pd kepala juga

    ReplyDelete
  2. Syampu yang kelemumur ni best sebab boleh kurangkan kegatalan kepala.. lega sangat

    ReplyDelete
  3. syampu best nad pernh pakai..kellemumur pun dah kurang..lepas ni pakai ni jela

    ReplyDelete
  4. Wahhh Safi ada keluarkan produk untuk anti kelemumur.. bagus kan.. sling bag tu comel sangat !

    ReplyDelete
  5. Kalau tahu kat anak saya ni mesti paksa beli sebab diaorang memang minat Bare bears.

    ReplyDelete
  6. Dulu pernah guna yg anti kelemumur tu. Okay la. Berkurang sikit la kelemumur tu tp rambut gugur jgn cerita la haha

    ReplyDelete
  7. Best sangat pakai safi shayla anti kelemumur ni

    ReplyDelete
  8. Kak Sue pun pakai syampu nie juga Bonda.. beg tu comel sangat kan..

    ReplyDelete
  9. lea pakai ni jugak.. bagus sgt..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang