OPEN TRIP LOMBOK

OPEN TRIP LOMBOK Assalamualaikum dan Selamat petang... Hai reader semua, ada yang ingin merancang nak bercuti ke Lombok bulan Oktober nanti tak?  Bonde ada pakej menarik dari sahabat di Lombok, sebelum ini Bonde juga mengunakan pakej yang sama.  Anda Boleh jalan-jalan dekat entri ini Itinerary Trip Lombok 4H3M

OPEN TRIP LOMBOK



TEROKAI BUDAYA ASLI DAN TRADISI SUKU SASAK SECARA SEMULAJADI


Tarikh 4-5-6 Oktober 2019

3H | 2M

Myr 317.00 /Pax Hotel Bintang 2 atau Rp. 950,000 / Pax Hotel Bintang 2

Myr 375.00 /Pax Hotel Bintang 3 atau Rp. 1,150,000 / Pax Hotel Bintang 3

Lombok adalah salah satu kawasan di Indonesia yang sangat pesat membangun dan memajukan, khususnya dalam sektor pelancongan, mempunyai pelbagai tradisi budaya dan artistik dan alam yang indah, Lombok Terbuka 2019 Team kami ingin menjemput anda untuk mengetahui pengembaraan menikmati keindahan alam dan perhotelan rakyat Lombok dalam LOMBOK TRIP OPEN, TEROKAI BUDAYA ASLI DAN TRADISI SUKU SASAK SECARA SEMULAJADI

Terokai Negara dengan Kami.


HARI PERTAMA

✓ Jemput di lapangan terbang

✓ Kampung Sade

✓ Pantai Mawun

✓ Pantai Kuta

✓ Cape Ann

✓ Merese Hill

✓ Makan tengah hari

✓ Kampung Sukarara Weaving

✓ Kampung Pottery Banyumulek

✓ Makan Malam

✓ Check in di hotel



HARI KEDUA

✓ Jemput di hotel

✓ Gili Nanggu

✓ Gili Kedis

✓ Gili Sudak

✓ Gili Tangkong

✓ Makan tengah hari

✓ Pura Batu Bolong

✓ Malimbu Hill

✓ Makan Malam

✓ Pulang ke hotel



HARI KETIGA

✓ Jemput di hotel

✓ Bandar Lama Ampenan

✓ Pusat Islam

✓ Kuil Lingsar

✓ Makan tengah hari

✓ Beli cenderahati

✓ Ke lapangan terbang



TERMASUK

✓ Pengangkutan pelancongan

✓ BBM

✓ Pemandu

✓ Panduan HPI

✓ Makan

✓ Bot

✓ Bayaran letak kereta

✓ Hotel

✓ Air mineral semasa lawatan



TIDAK TERMASUK

✓ Tiket Penerbangan

✓ Perbelanjaan peribadi





UNTUK INFORMASI Hub TEAM OT LOMBOK 2019


1. Vion Lombok
    CV. Gapura Lombok
    +62818433401

2. Syamsul Lombok
    CV. Lombok Tropis
    Bintang Tour Lombok
    +6285205324368

3. James Judy Manado
    Tour Organizer Manado
    +6282187869116

4. Uswatun Jufri
    Tour Jogja Bandung
    +6281226806086

5. Pra Fitrilia
    Persada Paradis T&T
    +6281273350767

6. Ariefa
    Bolang Tour Organizer
    +6281356163440

7. Opi Traveller
    Opi Tour Jakarta
    +628571193103

Note 
PENDAFTARAN sehingga 25 September 2019

Terima Kasih

Sampaikan Kabar LOMBOK pada DUNIA

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

  1. Lombok cantik sgt kan bonde. Moga ada rezeki ana ke sana nanti.

    BalasPadam
  2. Pakej yang sangat menarik.. Banyak juga tempat yang dibawa melawat..

    BalasPadam
  3. Uishh menarik pakej melancong ke Lombok ni .. ramai kata Lombok cantik tempatnya

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.