MINUMAN MINTOX DETOKS PRODUK BAGUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN

MINUMAN MINTOX DETOKS PRODUK BAGUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN Assalamualaikum dan Selamat Pagi, Hai reader semua, Selamat berpuasa sudah 12 hari kita umat islam berpuasa! moga dapat diteruskan hingga 30 Ramadan nanti InsyaAllah bertemu dengan bulan Syawal.  Seperti entri sebelum ini Bonde ada kongsikan tentang SANDAL MYFEET MENGURANGKAN TEKANAN PADA SAKIT KAKI sebenarnya Bonde dalam proses penurunan berat badan.  Doakan Bonde berjaya yea! sebab badan sudah rasa terlalu berat dan kaki tidak dapat menampung berat badan lagi,  Doktor maklumkan kepada Bonde, kena turunkan berat badan.  Jadi Bonde kena juga usaha turunkan berat badan agar kaki tidak menanggung bebanannya dan mengalami tekanan.  Bonde nak kongsikan dengan anda semua tentang satu produk yang Bonde sedang minum iaitu Mintox Detoq Drink.  Apa yang menarik tentang Mintox Detoq nih??? jom sama-sama baca info dibawah.

MINUMAN MINTOX DETOKS PRODUK BAGUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN 

Detoksifikasi adalah proses mengeluarkan bahan toksik daripada badan. Badan kita secara semula jadi menyahtoksik setiap hari. Detoksifikasi adalah proses badan normal untuk menghilangkan atau meneutralkan racun melalui kolon dan hati. 

Minuman detoks telah menjadi sangat popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini kerana banyak manfaat untuk kesihatan . Ramai doktor dan pakar pemakanan memuji minuman detoks sebagai salah satu cara yang paling mudah untuk membantu penurunan berat badan, untuk kulit yang lebih cantik dan mengawal tekanan darah rendah. Ia juga membantu dalam mengimbangi tahap kolesterol, meningkatkan tenaga, membersihkan sistem pencernaan  dan meningkatkan kesihatan anda secara keseluruhan.


Bonde telah terbaca tentang minuman Mintox Detoks ini di media sosial dan berasa teruja untuk mencubanya! Untuk pengetahuan anda semua dalam satu kotak Minuman Mintox Detoks ini terdapat sebanyak 14 sachet didalamnya.


Bahan-bahan yang terdapat didalam 1 sachet Minuman Mintox Detoks ialah :

1)Serbuk jus pic

2)Sekam psyllium

3)Enzim buah kiwi

4)Serbuk Algae Aphanizomenon Flos-aquae (AFA)

- Bahan ini menggalakkan sistem pencernaan yang positif dan menggalakkan pertumbuhan bakteria yang berfaedah. Ia meningkatkan persekitaran usus, yang membawa kepada kesihatan yang lebih baik.

5)Stevia

CARA-CARA PENGAMBILAN MINUMAN MINTOX DETOKS:


Ambil 1 sachet Mintox Detoks dan sediakan 200 ml air suam.


Buka dan masukan sachet Mintox Detoks ke dalam air.



Setelah masukkan serbuk Mintox Detoks goncangkan hingga tiada ketulan serbuk Mintox Detoks dan sedia untuk diminum.


BERAPA HARGA 1 KOTAK MINTOX DETOKS?

Harga 1 Kotak Mintox Detoks ada 14 sachet RM 138


Untuk info lanjut anda boleh ke facebook dibawah :


No. Telefon: +6011-2345 0201


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

13 PEMBERI ULASAN

  1. Wah....macam menarik je Bonde, semoga usaha bonde untuk turunkan berat badan berjaya..amin..jom sama- sama turunkan sikit berat badan

    BalasPadam
  2. wah...slim la bonde raya tahun ni ..yg penting sihat kan bonde...
    selamat berbuka...:)

    BalasPadam
  3. Sapa nak turunkan berat kena try kan, kena ikhtiar juga

    BalasPadam
  4. I'm breastfeeding. Is this detox drink safe?

    BalasPadam
  5. wah menariknya . membantu kurankan berat badan..macam nak cuba jugak.

    BalasPadam
  6. Good luck Bonde. Ana pun rasa nk cuba juga.

    BalasPadam
  7. Bulan puasa layan air detox, memang lagi best 😁

    BalasPadam
  8. Mahal pulak rasa harga dia tapi kalau berguna untuk badan mmg tutup mata je beli... Hahaha

    BalasPadam
  9. Mintox...comel je nama dia. Kan bonde detox tu kena dulu dalam proses turunkan berat badan.

    BalasPadam
  10. Later i check out more about this coz memang tengah cari diet drinks.

    BalasPadam
  11. Apa rasa mintox detox ni bonde. Harganya boleh tahan mahal juga ya

    BalasPadam
  12. rasa mcm nak buat la.. saya baru turun sekilo ni huhu

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.