Bonde Zaidalifah: BORONG STOK RAYA, BELI DEKAT ALTHEA

BORONG STOK RAYA, BELI DEKAT ALTHEA

11:53 am

Assalamualaikum dan selamat pagi... Bonde dah selamat bershopping dekat althea tau! cuma tak sempat nak update produk yang Bonde beli dekat Althea hari tu.. sampai terlupa nak up! bagi yang tertunggu-tunggu nak tahu apa yang Bonde beli kat Althea?? kat bawah nilah Bonde beli hari tu...


Stok Raya, Stok pakai hari-hari ha ha ha thank you Althea Angels ada produk baru nak cuba.. Dan ada produk yg repeat oder.. Nnt Bonde Kongsikan Review Bonde satu persatu yea..

BORONG STOK RAYA, BELI DEKAT ALTHEA


ITEMS, QTY AND PRICE


1) Lovely Pink Heart Multi Volume Brush
SKU: COCHB001
1 RM22.00

2) Aloe Vera 92% Soothing Gel (300ml)
SKU: NRCAV003
1 RM13.00

3) Skin Relief Spot Film Gel (15ml)
SKU: APBSR001
1 RM19.00

4) Watercolor Cream Tint (4.5ml)
SKU: APBWC002
Color
#02 Strawberry Cream
1 RM20.00

5) Tea Toc Water Aloe Vera Soothing Gel (250ml)
SKU: ATFTW001
1 RM21.00

6) Herb Day 365 Cleansing Foam Lemon (170ml)
SKU: TFSHF003
1 RM12.00

7) CP-1 Raspberry Treatment Vinegar (500ml)
SKU: PIORV001
1 RM31.00

8)Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist (150ml)
SKU: NRCAV004
1 RM16.00

9) Green Tea Mint Fresh Shampoo (300ml)
SKU: INFGM001
1 RM25.00

10) [Freebie] Flawless Creamy Concealer (6g)
SKU: APBFC01F
Color
#01 Vanilla
1 RM15.00

11) [Freebie] Flawless Creamy Concealer (6g)
SKU: APBFC03F
Color
#03 Honey
1 RM15.00

12) Silky Perfect Foot Peeling Pack (20mlx2_1 Pair)
SKU: CAMFP001
1 RM17.00

13) Petal Velvet Set (10% OFF)
SKU: APBVS003
Color
(#23 + Sunaway)
1 RM53.10

14)Bling Bling Eyestick (1.4g)
SKU: EHEBB001
Color
11 Asteroid Star
1 RM18.00

15) 12 Color Eyeshadow Palette (1.5g*12ea)_Glam Shine
SKU: CDPEP001
2 RM88.00



Haaaa banyakkan.. dua kotak lagi, sebab tu masa pi Korea Bonde tak beli sangat produk makeup sebab dah oder awal-awal dekat althea... dah niat pi Korea nak jalan-jalan holiday jer ha ha ha

Bagi anda yang berminat nak beli produk Korea.. klik jer link dekat bawah nih


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. wah best sungguh ni, nampak gaya memborong kat sini pulak lah pasni. hehehhe ^_^

    ReplyDelete
  2. wah semua harga mampu milik

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN