Bonde Zaidalifah: BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

12:48 am

BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera... Selamat pagi, Hai reader semua.... Kalau anda ada mengiikuti Facebook dan Instagram Bonde Pasti anda tertanya-tanya siapakah gerangan Siti Jamumall yang Majlis Perkahwinannya mendapat tajaan RM 500 RIBU!!.  Jika anda hendak berkenalan dengan beliau bolehlah singgah di akaun Facebook milik beliau iaitu Siti Jamumall.BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! 



♥️Moga bahagia sampai Syurga♥️


BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!! 

Tuah ayam Nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !! Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.




Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti.




Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan.


Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.


Tajaan 500 Ribu !! pastinya impian setiap gadis, Untuk yang berminat nak tahu senarai penaja majlis ini.  Bonde ada kongsikan dibawah, Sahaja Bonde  listkan dibawah, mana tahu nanti, ada bakal-bakal pengantin diluar sana! sedang menacari catering, hiasan dewan, bridal collection, grand cake dan lain-lain untuk inspirasi majis perkahwinan nanti Bolehlah survey-survey mana yang perkenan dihati.

SENARAI PENAJA MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL

1)Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma


2)Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection



3)Grand Cake dari Mad About Cake


4)Vip Menu dari Rumpun Selera

5)Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty

 

6)Jamu dari Seri Lady Empire Resources

 

7)Tudung Bawal Bridesmaids dari Gallery Bawal


8)Kain Pasang Diamond dari Irahsukri


9)Telekung dari Pretty Aini


10)Make Up Set dari Zacthira Navillionniza


11)Scarft dari Scarft By Mehrun

12)Printed Box dari Art Creation Printing


13)Honeymoon Pakej dari Arwana Resort


Tahniah Siti Jamumall dan selamat pengantin baru, moga berkekalan sampai ke syurga. Aamiin


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. Tahniah utk adik jamumall ni. To be honest kita tak pernah dengar pasal dia ni sebelum ni.. Rezeki dia dpt tajaan mcm ni

    ReplyDelete
  2. Fuhhh bestnya dapat tajaan banyak camtu! Grand lah wedding, boleh jadi wedding of the year ni.

    ReplyDelete
  3. Kalau la kawan kawan blogger tak share pasal perkahwinan ni, kita tak tahu pun pasal siti ni tau. Hehe
    Tak pernah tengok dia buat live. Hihi

    ReplyDelete
  4. Aritu tgk org share goodies dia kemain byk mcm event corporat dah. Suka dia host sbb nampak lively & ikhlas promote brg :)

    ReplyDelete
  5. Aritu tgk org share goodies dia kemain byk mcm event corporat dah. Suka dia host sbb nampak lively & ikhlas promote brg :)

    ReplyDelete
  6. Untungnya dapat tajaan sampai 500K sapa nak kasikan hehehe artis pun susah nak dapat tapi siti ni senang-senang jer dapat tulah kalau buat baik ngan orang semua nak kasi kan...

    ReplyDelete
  7. masyaAllah rezeki kalau dh Allah nak bagi kan. Tahniah kepada Siti Jamumall. first time jgk dgr nama siti jamumall ni. Semoga bahagia dunia akhirat kepada siti jamumall dan pasangan.

    ReplyDelete
  8. Congratulations Siti what a lucky girl, I can only dream of having such a beautiful wedding. Hahah since dah kahwin no more chance.

    ReplyDelete
  9. Tahniah siti.. Selamat pengantin batu. Murah rezeki dia dapat tajaan sebanyak tu. Rajin buat live ye.. Nad baru tau pasl dia.. Hehehe.. Apa pun semoga kekal dan bahagia bersama pasanagn. Pasni buat live lagi..

    ReplyDelete
  10. Bertuah sungguh kan Siti Jamumall ni. Baru nak masuk 20 this year dah mcm2 rezeki dapat. 500k tu bukan sikit..kalau sis yg dapat sure pengsan..hehehe

    ReplyDelete
  11. Untung sangat pengantin sebab majlis perkahwinannya dengan pasangan ditaja sehingga RM500k Berkat ushaa dia selama ni yang tak jemu jemu promote produk orang kan. Kalau dah rezeki kan . Tuah ayam nampak di kaki ,tuah orang ? Selamat pengantin baru buat kesua mempelai

    ReplyDelete
  12. bertuah sunggug siti jamumall nie. kahwin dapat tajaan sepenuhnya sehingga 500k. sapae yang nak bagi tu. dari majlis berinai sampailah berhoneymoon. terbaik. murah rezeki siti. selamat pengantin baru siti

    ReplyDelete
  13. Beruntungkan siti ni. Dah la orangnya humble, baik pulak tu. Emi pergi tau wedding dia haritu. Memang grand betul wedding dia.

    ReplyDelete
  14. Tahniah Siti pengantin baru, semoga berbahagia sentiasa.

    ReplyDelete
  15. Bestnya banyak betul penaja..bertuah Siti Jamumall..meriah sungguh majlis pernikahan dia..semoga jodoh beliau berkekalan sampai syurga..Aamiiin

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN