Bonde Zaidalifah: SUKA SANGAT RAES COLLAGEN MIST MENYIHATKAN KULIT DAN MENINGKATKAN HIDRASI

SUKA SANGAT RAES COLLAGEN MIST MENYIHATKAN KULIT DAN MENINGKATKAN HIDRASI

3:26 pm

SUKA SANGAT RAES COLLAGEN MIST MENYIHATKAN KULIT DAN MENINGKATKAN HIDRASI  Assalamualaikum dan selamat pagi... Hai reader semua, selamat kembali bertugas, siapa yang tak sambung cuti Tahun Baru Cina sila angkat tangan. macam Bonde cuti kali ni memang tak rancang nak kemana-mana.  Lagipun Kanda kerja jadi memang malaslah nak kemana-mana macam tak seronok pula nak bercuti berdua dengan Cik Fatin walau pon sekolah diberi cuti seminggu Bonde hanya jalan dekat-dekat sahaja.(Lagi pun Nilai sah ada AEON so jalan kesitu sahaja...) Masa cuti juga Bonde adalah buat aktiviti panjat kali ke dua Bukit Melati dan lengkapkan virtual run yang Bonde join sebelas round Mini Stadium MPSepang semua aktiviti ni buatkan kulit Bonde jadi kering macam kurang air... Eh panjang mukadimahnya... tapi ini berkaitan dengan apa yang Bonde nak kongsikan pengalaman Bonde menggunakan Raes Collagen Mist.  SUKA SANGAT RAES COLLAGEN MIST MENYIHATKAN KULIT DAN MENINGKATKAN HIDRASI

RAES COLLAGEN MIST MENYIHATKAN KULIT DAN MENINGKATKAN HIDRASI




INFO TENTANG RAES COLLAGEN MIST

Didaftar bawah Biro Pengawatan Farmaseutikal Kebangsaan dan Kementerian Kesihatan Malaysia


Diproses oleh kilang yang memiliki sijil halal Malaysia. Produk muslim dan bole digunakan tanpa was was


Diproses oleh kilang bertaraf GMP yang berkualiti tinggi demi memenuhi kehendak dan keselamatan pengguna


Formulasi daripada alam semula jadi dan kaya dengan pelbagai manfaat untuk kecantikan dan kesihatan kulit

APAKAH KEBAIKAN RAES COLLAGEN MIST??

1. Menyihatkan kulit
2. Mencerahkan/memutihkan kulit
3. Melembutkan kulit
4. Menegangkan/menganjalkan kulit
5. Meningkatkan hidrasi
6. Anti kedutan
7. Mengurangkan jerawat
8. Menghalang pembentukan bintik hitam
9. Menyegarkan kulit
10. Mengatasi bakteria secara semulajadi
11. Membantu rejuvenasi sel kulit
12. Anti oksida
13. Meratakan tona kulit
14. Merawat kulit sunburn



CARA PENGGUNAAN RAES COLLAGEN MIST :

Pertama kalinya... buka penutup Raes Collagen Mist jarakkan 15 cm - 20 cm sembur ke muka.



Gunakan  Raes Collagen Mist samada sebelum atau selepas menggunakan makeup






Raes Collagen Mist ianya boleh di sembur pada bila-bila masa ikut keselesaan kita nak pakai bila.


REVIEW DARI BONDE TENTANG RAES COLLAGEN MIST

Pertama kali menggunakannya Bonde terus rasa selesa sekali.  Baunya yang sangat lembut, cecair semburannya tidak melekit.  Harga pula mampu milik dan selepas habis boleh repeat lagi.  Saiz yang comel nih memudahkan untuk Bonde bawa ia kemana-mana! lebih-lebih lagi kalau nak pergi travel, masukkan sahaja ke dalam handbag.  Kalau dekat opis tu petang-petang rasa mengantuk Bonde semburkan Raes Collagen Mist terus rasa segar.. Yeayyy!!

HARGA SEBOTOL RAES COLLAGEN MIST

RM 99.90 sebotol bersamaan 50 ml

Jika anda berminat untuk membeli Raes Collagen Mist  anda boleh contact nombor dimawah atau nak tengok testimonial produk anda boleh klik media sosial dibawah : 





~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

22 TEGURAN MEMBINA

  1. tk pernh guna sebarang collagen mist...tq share info dan kebaikan RAES COLLAGEN MIST..bonda pn pakai.. Sesuai ngan skin

    ReplyDelete
  2. Alahai comelnya awak ...berseri seri je lepas spray tu. First time dgr produk ni... Cam nak kene cuba je sbb easy je spray spray kan.

    ReplyDelete
  3. Oo.. Hanya semburkan sahaja pada muka pastu dap-dap kan gitu ye..
    Nampak macam menarik. Kalau kulit muka kering, memang kena la cari produk yang boleh merawat kulit muka kembali.

    ReplyDelete
  4. wah byknya kebaikan raes colagen ni

    ReplyDelete
  5. di formulasi daripada alam semula jadi dan kaya dengan pelbagai manfaat untuk kecantikan dan kesihatan kulit..Murni suka yang ni..dan yang penting Halal..

    ReplyDelete
  6. hi bonda..lina pun dah guna raes collagen ni....sangat sesuai dgn kulit..rasa lembab dan segar je.

    ReplyDelete
  7. Looks like a good product. Will give a try soon.

    ReplyDelete
  8. First time dengan produk raes ni. Tengok bonda pakai cam best je..nampak glowing lepas spray. Bolehlah nanti sis cuba..memang tengah cari mist yang sesuai dengan kulit wajah sis ni

    ReplyDelete
  9. Jenis spray muka ye.. Tengok muka bonde nmpak glowing. Bagus pakai spray ni selalu.. Kita pun suka paki spray muka

    ReplyDelete
  10. Rawlins memang suka pakai mist - thanks Bonde sebab review pasal mist nie. Nanti boleh la nak try gak, insyaAllah

    ReplyDelete
  11. First time emi tahu pasal jenama raes ni, hehe. Nampak menarik dan convincing. Nanti boleh la cuba jugak.

    ReplyDelete
  12. Wahhh bestnya mist nie, boleh sembur dimana sahaja pd bila2 masa. Senang utk dibawa sbb packaging dia comel. Nk kena ada satu nie

    ReplyDelete
  13. Nampak best plak face mist ni bonde Saya memang suka face mist ni sebab kekal lembap .Nampak bestlah raes mist ni bonde.

    ReplyDelete
  14. Bagus mist ni, nampak muka bonde fresh lepas pakai

    ReplyDelete
  15. Sekarang nak cantik mudah je kan. Sembur sembur je dah cantik. Bagus la ada produk macam ni. Mesti simpan satu. Sebab sekarang musim panas.

    ReplyDelete
  16. Heard about RAES COLLAGEN MIST from other blogger the other day. macam so interesting the product. but quite pricey also haha. maybe try it in future

    ReplyDelete
  17. Tak pernah dengar Raes Collagen mist ni. Kalau collagen pun sudah boleh dijadikan mist, bermaksud mudah diserap oleh kulit. Produk ini memang bagus untuk kaum wanita kan.

    ReplyDelete
  18. Wow ada collagen mist also, this is my first time get to know about this brand. Will check it out.

    ReplyDelete
  19. kita suka pakai face mist juga..sebab buat makeup nampak lawa dan muka segar je

    ReplyDelete
  20. bagus produk ni. nanti boleh usha cari gak muka nak kena pakai collagen gak ni

    ReplyDelete
  21. collagen is always good for skin and make it a mist and spray to the skin even make our skin breatheable.. wow... im interested with this!

    ReplyDelete
  22. Best pakai spray mist kan sekarang ni dah ramai yang pandai pakai benda ni.. TB pun dah start pakai spray mist...macam2 jenama.. tapi Raes ni nampak macam best la pulak.. boleh cerahkan kulit lak tu.. will check it out later..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN