Bonde Zaidalifah: PENGALAMAN MENGGUNAKAN ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER DARI HANSAEGEE NATURE

PENGALAMAN MENGGUNAKAN ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER DARI HANSAEGEE NATURE

9:23 am

PENGALAMAN MENGGUNAKAN  ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER DARI HANSAEGEE NATURE Assalamualaikum dan Selamat Petang... Hai reader semua, Teruja Bonde hendak kongsikan pengalaman Bonde dengan anda semua... Setelah sebulan pemakaian produk Aloe AC Clean Bubble Cleanser.  Jika anda tertinggal tentang produk yang bagus dari Korea ini, yang Bonde kongsikan di entri REVIEW ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER  anda boleh terjah url link tersebut untuk semakkan dan sebarang rujukkan PENGALAMAN MENGGUNAKAN  ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER DARI HANSAEGEE NATURE




SETELAH SEBULAN PEMAKAIAN ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER DARI HANSAEGEE NATURE

Sudah sebulan Bonde gunakan Aloe AC Clean Bubble Cleanser nih.. Seperti sudah jatuh cinta dengan produk HANSAEGEE NATURE ni tau.. maklumlah produk Korea memang jadi kegilaan semua wanita, nak cantik macam wanita Korea juga... tapi Bonde lebih mementingkan kesihatan kulit wajah.  Kalau cantik kita tak selesa dan serari buat apa nak pakai atau guna produk tu... lama-lama akan memburukkan kulit wajah dan kecantikannya pula tidak kekal lama.

DARI ENTRI YANG LEPAS BONDE ADA MEMAKLUMKAN TENTANG REVIEW ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

Pertama:

Memandangkan kulit wajah Bonde ni jenis kering jadi Bonde sangat sukakan ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER ni, Buih-buih putih memberikan keselesaan pada kulit wajah Bonde.


Apa yang Bonde suka sangat.... Kulit wajah tidak lagi nampak kekeringan seperti sebelum ini.




Kedua :

ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER Produk ni memang sangat best selain dari membersih dan menghilangkan kotoran ia juga bertindak melembutkan serta melembabkan kulit wajah.


Ini memang betul sangat hingga ke hari ini, kulit wajah sentiasa lembab dan segar sepanjang hari.



Ketiga :

Bau Tea Tree Leaf Oil sangat wangi Bonde sukakannya dan ianya memberi rasa segar.


Ini memang sangat Bonde akui bau ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER memang sangat segar selepas mencuci kulit wajah Bonde.





Keempat:


Saiz yang mudah untuk dibawa kemana-mana.. (balik kampung atau travel memang akan bawa just selit sahaja dalam handbag.

Sekarang memang Bonde sentiasa bawa kemana-mana sahaja Bonde pergi, bukan setakat balik kampung atau travel sahaja, hari-hari pergi pejabat pon Bonde akan bawa he he he bukan susah pun letak dalam handbag sahaja dan rasa tak lengkap pula jika tak pakai ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER



Kelima :

Yang ini tak ada pada entri yang lepas! jika anda rasa ingin bertukar pencuci muka Bonde cadangkan anda gunakan ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER dan rasai dan nikmati keselesaannya. Cubalah yea! anda pasti teruja dengan buih-buih lembut itu. Bonde pon akan repeat lagi...beli yang baru jika sudah habis nanti.. masalah nya ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER sebotol mempunya 150 ml jimat tau sudah sebulan lebih gunakan.. masih ada sedikit baki lagi. Harga pun sangat mampu milik hi hi hi hanya RM 65.00 sahaja memang berbaloi.





Anda boleh lihat dan baca tentang testimoni-testimoni atau pengguna yang gunakan produk-produk dari Hansaegee ni boleh baca dekat  url link

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh terus ke laman berikut :

Pencuci Wajah Aloe AC Clean Bubble Cleanser Dari Hansaegee Nature






~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

24 TEGURAN MEMBINA

  1. Hai Bonde.
    Dia punya texture tak berat ye? Kalau lepas guna ada rasa mcm hydrate tak. kalau hydrating best la sebab tgk dari texture macam best je. yang penting senang bawak p travel..kan?

    ReplyDelete
  2. muka Bonde nampak glowing la. suka tengok.

    ReplyDelete
  3. Menarik ni bonde..nampak best jer product ni..yang penting aloe vera tu juga sebab kita dah lama tahu kehebatan aloe vera kan...boleh la cuba nanti ni

    ReplyDelete
  4. Menarik la produk ni. Iza tak pernah try. Tapi Iza suka produk yang ada Aloe Vera. Best bila pakai walaupun Iza bukan jenis kulit kering. Nanti nak cuba jugak la. thank you sharing. Singgah la blog Iza jugak izaramli.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Wahhh..nampak berseri2 muka Bonde..teruskan pakai produk ni bone kalau result superb macam ni..ehhehehe

    ReplyDelete
  6. I pun nak try product ini. Looks good and keep our skin clean and moisture.

    ReplyDelete
  7. Kita pun dah bertukar cleanser. Dok pakai jenis ni bila ramai dok share kata produk ni bagus.

    ReplyDelete
  8. products dari Aloe Vera memang best2 semua. sebab nature dia kan memang soothing gitu =)

    ReplyDelete
  9. Bagusnya produk ni sis. Rasa macam nak beli je satu. Saya ni memang suka produk dr aloe vera macam ni

    ReplyDelete
  10. Dgr mmg baik produk ni...tp bonda belum pernah cuba...thanks bonde atas perkongsian...nanti boleh bondachanteq cuba juga..

    ReplyDelete
  11. Bestnya produk ni mampu melembapkan kulit. Ayu mmg cari produk yang boleh elakkan kulit terlalu kering

    ReplyDelete
  12. Dari hari tu lagi TB perhati je orang dok review2 bubble cleanser hansaegee ni.. mula la rasa nak cuba jugak.. geram tengok bubble gebu2 tu. heee

    ReplyDelete
  13. Tak pernah lg pakai produk ni, tengok cam menarik je bonde pakai..berseri seri muka. Bolehlah sis cuba nanti

    ReplyDelete
  14. This is my first time get to know about this cleanser. Its from Aloe Vera so its gentle on the skin and hydrating too, I will check it out more.

    ReplyDelete
  15. great experience using great products.. nice one.. first time heard about this cleanser though.. mayb can try it out

    ReplyDelete
  16. Patutlah peloles j le kulit bomde. Officemate Saya pakai hansagee mmg lawa sgt

    ReplyDelete
  17. Yang penting dlm pencuci muka bg mrs pip, kulit harus hydrate tak kering , so cleanser ni mmg awesome dpt hydratekan kulit wajah.

    ReplyDelete
  18. Patutlah bonde nampak flawless lately nie.. Tertanya2 juga.. Now dah tahu rahsianya.. Boleh la AM cuba..

    ReplyDelete
  19. Wah ramai yang review tentang brand ini, looks like its quite good. I will check out also.

    ReplyDelete
  20. ramai kata bagus kan brand ni..kita teringin plak nak cuba lepas tengok muka bonda yang glowing ni

    ReplyDelete
  21. ramai bagi testi katanya produk ni produk yang baik.

    ReplyDelete
  22. Glowing muka bonda. Nampak tu in love dengan produk ni.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN