Bonde Zaidalifah: TERASA TEGANG DAN ANJAL KULIT WAJAH GUNA ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK

TERASA TEGANG DAN ANJAL KULIT WAJAH GUNA ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK

6:31 pm

ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK Assalamualaikum Dan Selamat Malam... Hai reader semua.. Bonde nak kongsikan dengan anda semua satu produk yang memang best digunakan.. Sudah tentunya produk ini dari Korea, memang kebanyakkan produk K-Beauty memang best sangat.  Bila cuba sekali memang akan repeat lagi. Rasa rugi sebab baru sekarang Bonde tau tentang produk K-Beauty nih.. Kalau zaman muda -remaja dulu sudah tahu.. tentunya kesihatan kulit wajah lebih terjamin. Bersyukur sangat kerana memiliki kulit wajah yang tidak tertalu tinggi masalahnya dan mudah sahaja hanya perlu dirawat sendiri dirumah.  Kulit wajah Bonde kadang kala mengikut keadaan cuaca kadang ianya nampak kusam dan kering, yang paling seram pernah didatangi jeragat satu ketika dulu.  Sekarang Bonde berubah untuk sentiasa menjaga kesihatan wajah agar sentiasa sihat.  Alhamdulillah Bonde diperkenalkan dengan produk yang sangat membantu jadi tak salah Bonde kongsikan pada anda semua jugakan Bonde perkenalkan ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK

TERASA TEGANG DAN ANJAL KULIT WAJAH GUNA ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK 


BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK

Ada banyak bahan yang digunakan dalam penghasilan sekotak ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack sebab itulah ianya sangat istimewa antara bahan-bahan yang terkandung adalah :


Water, Butylene Glycol, Squalene, Alcohol Denat., Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Niacinamide, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Argania Spinosa Kernel (Argan) Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Prunella Vulgaris Flower/Leaf/Stem Extract, Tagetes Erecta (Marigold Flower) Flower Extract, Dioscorea Japonica (Yam) Root Extract, Morus Alba (White Mulberry) Root Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Pentylene Glycol, Synthetic Beeswax, Cyclohexasiloxane, PEG-100 Stearate Polyacrylate-13 Polyisobutene, Palmitic Acid, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Sodium Deoxycholate, Myristic Acid, Arachidic Acid, Lauric Acid, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Laurate, Oleic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Dipeptide-1, Cetyl Ester Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance

FUNGSI ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK KE ATAS KULIT WAJAH :


💜 memperbaiki kepadatan pada kulit



💜 memperbaiki kulit wajah yang kendur



💜 menegangkan kulit

💜 Anti Penuaan


CARA PENGGUNAAN 

Sebelum tidur Bonde akan pastikan apply ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack ni dulu.
💜 Cuci kulit wajah dengan bersih dan pastikan tiada sebarang kotoran. Kadang Bonde gunakan serum kadang tidak tengok pada pemakaian makeup pada siang hari.


💜Colek ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack gunakan jari dan tepekkan dekat muka  yang telah dibersihkan. Pada dahi, pipi kanan, pipi kiri, batang hidung dan dagu.


💜 Ratakan ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack dan urut wajah, ikut keselesaan.





💜 Lepastu dap-dap @ tepuk-tepukkan kulit wajah bagi ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack tu bagi ia meresap! Ianya memang cepat meresap tau, jangan risau dan cepat kering. Tidak melekit selepas di gunakan pada kulit wajah.



REVIEW DARI BONDE TENTANG ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK 

Hari pertama pakai, Apa yang Bonde rasai ialah.. bila bangun pagi Bonde rasa macam susah nak senyum memang rasa tegang sekali kulit wajah nih.. Bonde selesa sangat bengan bau dia tidak terlalu kuat, natural sahaja baunya.

Kulit wajah terasa lembab dan tidak kering.

Disebabkan muka Bonde yang agak bulat v shape tu tak nampak sangat  ketara mungkin akan makan masa.

Memang selesa sekali lepas ni nak repeat oder bila dah habis nanti he he he

INFO HARGA ID.AZ FACE FIT CU-V TENSIONING SLEEPING PACK 


Harga untuk ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack ni ialah RM 199 (Normal price) untuk harga istimewa anda boleh beli di outlet Watson atau Watson online store @ klik url link : https://www.watsons.com.my/face-fit-cu-v-tensioning-sleep-mask/p/BP_98213?text=&page=0

Boleh juga layari laman sosial dibawah:



Instagram : idplacosmetics_my


#idaz #butterflymsia #facefitssleepingmask



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. Nampak best tekstur nya. i like. boleh cuba nanti :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/book-review-kacau-by-ariff-adly.html

    ReplyDelete
  2. mrs pip suka pakai ni... memang membantu sangat kurangkan garis kedut.

    ReplyDelete
  3. kulit el dah semakin mereput ni..bolehlah try produk ni untuk menegang dan menanjalkan kulit mcm kulit bonde tu hihi

    ReplyDelete
  4. Testimoni pon bagus..dan ramai yang review produk ni bagus..nak kena cuba juga laa nanti..thank you 4 sharing

    ReplyDelete
  5. Takut nak pakai produk bila ada baby ni. Biar natural saja. Nanti dah bersalin boleh la pulun jaga balik muka tepek krim itu ini.. cantik kulit bonde

    ReplyDelete
  6. interesting to know of this product, yeh skin care important to us. Good to use this for tightening our skin, can let my friends to know of it too. Now She is looking for suitable products for her skin.

    ReplyDelete
  7. Wah! Ramai betul review pasal id.az ni ya. Cx baca pon semuanya positive feedback. Boleh cuba ni. Cx pon nak juga pakai sleeping mask. Dpt anjalkan kulit muka kita. Muda remaja sikit hehe

    ReplyDelete
  8. Looks good. Will try it soon. Very hard to find a good skincare product nowadays.

    ReplyDelete
  9. Bestnya guna mask ni. Muka pun boleh tirus balik. Hehe. Bukan senang nak cari produk yang berkesan dan selamat kan. Nice sharing bonde

    ReplyDelete
  10. Comel dan exclusive packing dia..
    Kalau produk dari korea ni, memang sentiasa menjadi pilihan ramai kan.
    Sebab kebersanannya..

    ReplyDelete
  11. Saya kalau boleh nak jugak pakai cream cream macam ni tapi tu lah. Sejenis yang pemalas. sebelum ni pernah pakai cream tapi sekerat jalan je.

    ReplyDelete
  12. sleeping mask! jenama id.az ni memang sangat terkenal juga. selama ni saya tahu sheet mask sahaja. kalau ada rezeki boleh cuba pula sleeping mask ni.

    ReplyDelete
  13. Ramai yg sarankan produk ID.AZ nie yer. Rata-rata semua bagi feedback yg baik dan positif. Nanti nak cuba sendiri lah n tgok keberkesanannya pd diri.

    ReplyDelete
  14. Wahh pasni pasti bertambah jelita & awet muda gitu. Kita tgk review semua cakap bagus2 produk ni. Tapi mahal sikit la bg kita nak spend on produk ni huhu

    ReplyDelete
  15. Yeayyyyy! Onie pun pakai juga, seronok yang amat ! Pakai sebelum tidur dan bangun tidur terus tengok muka glowing plus tegang . No wonder mahal, kesan dia tu berbaloi :D

    ReplyDelete
  16. BAgus laa produk ni...bileh juga Bonda cuba nanti...harap sesuai dgn kulit muka...

    ReplyDelete
  17. Kita pun suka produk ni sebab krim ni pakai xde kesan sampingan dan negatif. Setiap malam apply lama2 baru nampak kesan kan. Kena rajin je, Yang best sebab pakai sebelum tidur je.

    ReplyDelete
  18. Nampak ramai yang review produk ni, mesti best! Nak cuba jugak produk ni. Terima kasih.

    ReplyDelete
  19. ramai yang dah guna produk ni semua bagi feedback positif...nanti nak try sendiri la...tp mmg tengok packaging nmpk esklusif

    ReplyDelete
  20. Ramai kata produk ni bagus. Terasa nak cuba gak..maklum muka ni dh makin banyak kedut dh..n bolat..mana tau leh runcing n tegang. Nak kena cr gak ni

    ReplyDelete
  21. guna jugak sleeping mask ni, memang best gila! smooth je muka

    ReplyDelete
  22. wow lepas ni wajah bonde mesti nampak slim habis kan ? i dah cuba produk ni so far so good, boleh nampak muka nampak lebih kecil sikit berbanding sebelum.. baru seminggu cuba dah nampak kesan tu suka gila... pakai waktu malam je..

    ReplyDelete
  23. saya suka dengan packaging produknya, bagus sekali. berapakah kira2 harga krim ini satu paket?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN