Bonde Zaidalifah: GIVEAWAY THE BERKAT DI mialiana.com

GIVEAWAY THE BERKAT DI mialiana.com

10:34 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi... Bonde tertarik nak join Giveaway The Berkat anjuran blogger Mia Liana ini, yang bagusnya ada info The Berkat ni menarik sekali.  Hadiah pula tunai RM 300.00 siapa tak cuba rugi he he he

GIVEAWAY THE BERKAT DI mialiana.com


[ klik banner untuk join ]

Syarat Penyertaan Giveaway :

  1. Like Facebook Page The Berkat [link] dan Follow Instagram @theberkat [link] (jika ada instagram)
  2. Follow blog Mialiana.com [link], Add To Circle Google+ Mia Liana [link], Like Fanpage Mialiana.com [link] dan Follow Instagram @mialiana [link(jika ada instagram)
  3. Buat entri bertajuk Giveaway The Berkat Di Mialiana.com
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
  6. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual dan akan diumumkan pada 7 Januari 2019.
  7. Giveaway ini akan berlangsung dari 15/12/2018 sehingga 11.59 malam 30/12/2018

INFO THE BERKAT

The Berkat (theberkat.com) ialah portal yang berkongsi pandangan tentang pendidikan dan kerjaya untuk golongan B40.

Siapa itu golongan B40?
Golongan B40 atau Bottom 40 ialah golongan yang ‘struggle’ untuk hidup. Mereka ini golongan yang berpendapatan 40% terendah di Malaysia, dengan purata gaji seisi rumah sebanyak RM3,860 sebulan.

Kenapa bantu B40?
Cara terbaik untuk keluar dari kesusahan hidup dan kemiskinan ialah dengan ilmu. The Berkat ingin melihat golongan B40 berjaya dalam pendidikan supaya mendapat kerjaya yang bagus.

Contohnya dalam pendidikan, The Berkat berkongsi cara untuk fasih berbahasa Inggeris, tips menghadapi UPSR dan PT3, tips untuk berjaya dalam SPM, permohonan SBP, permohonan MRSM serta permohonan UPU.


Sekadar berkongsi perkara-perkara yang bermanfaat. Tak apa duit tak banyak, janji rezeki berkat.





Giveaway ini dianjurkan oleh TheBerkat.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2018/12/giveaway-the-berkat-di-mialianacom.html#ixzz5ZiA2ii7R

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. wah memang menarik ni. sebab manfaatnya pun jadi win-win situation

    ReplyDelete
  2. good luck bonde. untung2 dpt rm300 tu kan.

    ReplyDelete
  3. Wah, menarik giveaway ni. Good luck yer...

    ReplyDelete
  4. semoga ada rezeki buat bonda 😊
    jemput singgah blog farah
    https://sweetsourtheworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Good luck

    ~ https://jm2u.blogspot.com/2018/12/giveaway-berkat-di-mialianacom.html

    #jmbelog

    ReplyDelete
  6. Good luck!

    Azwar join juga: https://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2018/12/giveaway-berkat-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway The Berkat Di Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini. Semoga berjaya!

    - Mia Liana

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN