Bonde Zaidalifah: RM 30 TUNAI UNTUK TOP KOMENTATOR OKTOBER BLOG BONDE ZAIDALIFAH

RM 30 TUNAI UNTUK TOP KOMENTATOR OKTOBER BLOG BONDE ZAIDALIFAH

12:18 am

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Bonde dengan rasa gembira ingin memaklumkan untuk ulangtahun yang ke 3 Blog www.bondezaidalifah.com pada bulan Ogos yang lepas ingin mengadakan Top Komentar untuk bulan Oktober, sebenarnya telah lama hasrat dan niat untuk mengadakan Top Komentar ini pada bulan Ogos yang lalu, tapi hasrat dan niat tidak kesampaian dan di tunda hasrat itu ke bulan September masih menghadapi masalah yang sama dan di atas kesibukkkan yang dihadapi... akhirnya Oktober adalah bulan yang bertuah untuk anda semua pembaca Blog Bonde!

RM 30 TUNAI UNTUK TOP KOMENTATOR OKTOBER BLOG BONDE ZAIDALIFAH



HADIAH 

Wang Tunai RM 30

SYARAT=SYARATNYA MUDAH SAHAJA..

Syarat untuk anda dapatkan RM 30 Tunai sebagai Top Komentator di Blog Bonde adalah :


1- Follow Blog Bonde 

2 - Komen mana-mana entri yang anda suka, 
tak kira entri lama atau entri baru! Jumlah komen mesti melebihi 50 komen dan kalau lebih pon tak apa, lagi bagus... Bonde sayang anda ! Bonde akan ikut jumlah yang paling banyak tertera dekat Tetamu Oktober di hari terakhir iaitu 31 Oktober nanti. Anda boleh semak dekat Info Tetamu Oktober seperti dibawah yang terdapat di belah kanan blog Bonde : 



3 - Komen hendaklah mempunyai 10-20 patah perkataan lebih tak apa! he he he nak bebel pon boleh he he he

Selamat mencuba untuk anda semua... 
bermula dari 3 Oktober 2018 hingga 31 Oktober 2018

 Moga ada rezeki anda!

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

17 TEGURAN MEMBINA

  1. Wah..ok nnt kite komen...
    bonde pun jemput singgah blog nieyl yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba terima kasih support yea

      cayang... muah2

      Delete
  2. wah..tahniah Mimi...dia paling banyak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. free2 nnt Mummy join jugak eh.. Mimi sedang mendahului he he he

      Delete
  3. macam menarik...kena cuba ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba terima kasih support yea

      cayang... muah2

      Delete
  4. jom kter meramaikan blog Bonde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba terima kasih support yea

      cayang... muah2

      Delete
  5. Yeay..bestnya..ok nak target komen banyak2 la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba terima kasih support yea

      cayang... muah2

      Delete
  6. Wah best nie.. nak komen banyak-banyak juga lah Bonda.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba terima kasih support yea

      cayang... muah2

      Delete
  7. Wahhh bestnya. Nak cuba lah nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba terima kasih support yea

      cayang... muah2

      Delete
  8. Salam perkenalan, blog yang menarik, design yang unik.

    ReplyDelete
  9. Sedang gigih mengkomen ni bonde :-) hi hi hi...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN