Bonde Zaidalifah: KOLEKSI MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME HAPPY MEAL YANG SANGAT COMEL

KOLEKSI MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME HAPPY MEAL YANG SANGAT COMEL

10:36 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang... Hai reader semua!

Penyakit lama datang balik, rajin membeli Happy Meal buat koleksi mainan... tabiat lama kalau pergi mekdi mesti nak usha mainan ni rasanya 10 tahun dulu sudah ditinggalkan! kali ni mainan dia best tau untuk anda yang ada anak girls-girls boleh beli happy meal dan dapat bekas comel warna putih dibawah ni untuk letak sekeping sandwich comel sangat. (He he he)

Sempena kempen bebas plastik telah tidak digunakan di Selangor eloklah dapat mainan happy meal yang macam ini.. sekurang-kurangnya boleh tapau roti atau biskut dekat dalam tu untuk anak-anak, sekurang-kurangnya mudah nak isi makanan bawa kesekolah. (princess sangat)

Gigihlah kirim dengan 'office mate' yang pergi sarapan dekat McDonals tapaukan 'happy meal' nih he he he.

KOLEKSI MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME HAPPY MEAL YANG SANGAT COMEL

MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME HAPPY MEAL

MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME HAPPY MEAL

MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME 

MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME HAPPY MEAL

Info untuk anda yang nak pergi beli, My Melody yang tinggal hanya untuk Measuring Toy promosi sehingga 4 Oktober 2018 tapi anda boleh tanya dekat crew McDonals tu mana tahu ada lagi stok yang anda mahu.


MY MELODY SANDWICH SHAPING GAME HAPPY MEAL

Untuk keterangan lanjut anda Bolehlah intai-intai dekat link dibawah ni :

Boleh tengok dekat channel Utube berkaitan My Melody Happy Meal : https://youtu.be/exHzPEGlkTk

Laman Web : https://www.mcdonalds.com.my

Instagram :https://www.instagram.com/mcdonaldsmalaysia/

Facebook : https://www.facebook.com/My.McDonalds/

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. amboi..seronok beli happy meal ya...saya pun lum pernah try lgi...kekeekek

    ReplyDelete
  2. Siyes comel macam bonde..biasa koleksi macam ni memang kesukaan Dida anak buah SA

    ReplyDelete
  3. Menarik nyer!
    Comel.
    Dan kegunaan nyer tu yg tackle aida.
    Lams da x beki happy meal. Izzat suka mcChicken da skang.

    ReplyDelete
  4. Alahai. Skrol balik atas, promo for this avis dah ekk... Sedih.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN