Bonde Zaidalifah: GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BY CIK PUAN RRAI

GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BY CIK PUAN RRAI

12:39 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Jomlah sama-sama kita support GA anjuran Cik Puan Rrai ni.. mana tau ada rezeki menang hadiah yang ditawarkan.  Tudung bawal seperti dibawah.

Klik sahaja banner di bawah!



SYARAT PENYERTAAN GIVEAWAY:
  1. Mestilah merupakan rakyat Malaysia. Sbb hadiah akan dipos hanya dalam Malaysia sahaja. ( Sy sayang Malaysia he he he)
  2. Buat satu entry bertajuk Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai 
  3. Dalam entry tersebut, letakkan gambar banner kat atas dan sila backlink ke entry ini. Dah publish, tinggalkan url penyertaan korang kat ruangan komen di bawah. (Done paste url)
  4. Wajib follow blog ini iaitu: http://www.bajuwarnacoklat.com (Dah lama follow blog ini)

PENYERTAAN AKAN TERBATAL SEKIRANYA:
  1. Jumlah peserta kurang daripada 10 orang.
  2. Banner tidak dibacklink kan ke entry ini/ tidak disertakan url entry ini dalam entry yang korang buat.

PEMILIHAN PEMENANG:
Terdapat dua kategori pemenang yang dicari iaitu,
  1. KATEGORI RANDOM- Dalam entry korang letak je banner, backlink, publish dan kasi url penyertaan korang tu kat ruangan komen di bawah. Simple dan mudah.
  2. KATEGORI KREATIF- Sama macam kategori random, cuma letakkan dalam entry tu, tips atau nasihat korang kepada ibu-ibu yang sedang mengandung di luar sana. Utk org yang tengah pregnant tau. Bukan utk orang yang nak pregnant. Hehee. Kesemua mereka yang bagi tips dan nasihat ni, aku akan buat satu entry khas dan kumpulkan tips korang tu semua beserta dengan url penyertaan korang tu. Tak kisah lah tips seperti jangan panjat gunung ke, kurangkan minum ais ke, atau apa-apa saja lah. Hehe. Terpulang nak kongsi berapa tips pun. Nak kongsi satu tips saja pun boleh.

So, HADIAH: 3 HELAI TUDUNG BAWAL UNTUK 3 ORANG PEMENANG

Kalau kategori kreatif ni ramai yang join, kemungkinan hadiah akan ditambah.
Kategori random adalah 1 pemenang manakala kategori kreatif adalah 2 pemenang di cari. Cara aku pilih pemenang nanti, mula-mula aku akan pilih kategori kreatif. So bila aku dah jumpa dua orang yang berjaya menambat hati aku tu, yang lain-lain, automatik aku akan pilih secara random walaupun dalam entry dia ada kongsi tips jugak. Faham dokk? So mereka masih lah berpeluang untuk menang.


Jemput join yee korang. Hehehee. Harap ramai lah yang sudi join..
Tarikh tamat giveaway: 18 OKTOBER 2018
Giveaway akan berlangsung selama sebulan. 

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. goodluck kak..sye join jugakk

    ReplyDelete
  2. good luck
    singgah sini
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    ReplyDelete
  3. goodluck kak..

    saya pun join!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-tudung-bawal-by-cik-puan-rrai.html

    jemput singgah bondee

    ReplyDelete
  4. Good luck. aida join jugak :-)
    Moga ada rezeki kita ekk...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN